Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Volvonun Yeni Premium SUV Modeli XC60 Tanıtıldı

Bu yeni otomobil, 9 yıl önce piyasaya sunulan ve dünyada yaklaşık 1 milyon adet satışla Avrupa'nın en çok satan orta boy SUV'u ünva...

Bu yeni otomobil, 9 yıl önce piyasaya sunulan ve dünyada yaklaşık 1 milyon adet satışla Avrupa'nın en çok satan orta boy SUV'u ünvanına sahip XC60'ın yerine geçiyor. 

XC60, bugün Volvo'nun toplam küresel satışlarının yüzde 30'unu oluşturuyor. Tamamen yeni teknolojilerle donatılan Yeni XC60, bugüne kadar üretilmiş en güvenli otomobillerden biri olmaya aday. 

Volvo Cars'ın yeni dönem teknolojileri arasında yer alan ve çığır açan City Safety sistemine, direksiyon yardım (Steer Assist) özelliği de eklendi. 

Volvo'nun Kör Nokta Uyarı Sistemi (BLIS) şerit değiştirme kaynaklı çarpışma riskini azaltmak için, yeni eklenen güvenlik sistemi Karşı Şeritten Gelen Araçtan Kaçınma ise kafa kafaya çarpışmaları engellemek için direksiyon yardım (Steer Assist) özelliğini kullanıyor. 

Volvo'nun iyi işaretlenmiş yollarda 130 km/h hıza kadar, direksiyon, ivmelenme ve frenleme işlemlerini üstlenebilen, yarı otonom sürüş yardım sistemi Pilot Assist, XC60'da opsiyonel olarak yer alıyor. 

Yeni XC60'ın sunduğu motor seçenekleri arasında, en üst seviyede, 407 hp güce sahip, 0-100 kilometreye sadece 5.3 saniyede çıkabilen, Volvo'nun ödüllü T8 Twin Engine benzinli ve elektrikli hibrit motoru bulunuyor. 

Aracın Türkiye'deki ön siparişleri için tarih olarak 2017'nin 3 çeyreği verildi. İlk teslimatların ise yine 2017'nin 4. çeyrek başı itibariyle yapılması planlanıyor. Otohaber