Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes Benz GLA yenilendi

Mercedes Benz GLA yenilenen haliyle ortaya çıktı. Yeni GLA'da bi-xenon LED far ve karartılmış stop lambaları dikkat çekerken, otomobil...

Mercedes Benz GLA yenilenen haliyle ortaya çıktı. Yeni GLA'da bi-xenon LED far ve karartılmış stop lambaları dikkat çekerken, otomobilin 220 versiyonlarında sis farları ve elden geçirilen tamponlar kullanılıyor.

Otomobilde ayrıca yüksek performanslı LED farlar da opsiyon listesinde yer alıyor. İç mekanda ise 360 derece kamera ve 8 inçlik multimedya ekranı kullanılıyor. 

Ekstra olarak elektrikli ayarlanabilir koltuklar, yeni koltuk döşeme seçeneklerine yer veriliyor. El yapımı deri döşemeler ise en üst donanımla birlikte gelecek.
Makyajlı GLA'da opsiyonel olarak gece paketi de sunuluyor. 18 inç jantlar, siyah radyatör ızgarası, siyah tavan rayları ve daha spor görünüm bu paketle sunulan özelliklerden. 

Teknik özellikler Otomobilin kaputunun altındaki en önemli değişiklik ise 220 4Matic seçeneğinin sunulması. 184 HP güç ve 300 Nm tork üreten bu dört tekerlekten çekiş sistemli versiyonun yanında sunulan diğer motorlar aynı şekilde kalmış. 

Mercedes-AMG GLA 45 de makyajdan payını aldı. 2,0 lt'lik turbo beslemeli dört silindirli motor 381 HP güç ve 475 Nm tork üretiyor. 

Fabrika verilerine göre otomobilin 0'dan 100 km/s hıza ulaşması ise 4,4 saniye sürüyor. Bu versiyon gücünü 7 ileri vitesli otomatik şanzıman yoluyla dört tekerleğe aktarıyor.Otohaber