Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PARAF CARD İLE AYTEMİZ İSTASYONLARINDA 30 TL PARAF PARA

Aytemiz ve Halkbank, Paraf sahipleri için yeni bir kampanya başlattı. Paraf ile anlaşmalı Aytemiz istasyonlarına gelen Paraf sahipleri, tek...

Aytemiz ve Halkbank, Paraf sahipleri için yeni bir kampanya başlattı. Paraf ile anlaşmalı Aytemiz istasyonlarına gelen Paraf sahipleri, tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 75 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde, yine Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarından yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanılmak üzere, 30 TL ParafPara kazanıyor. 

16 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya katılmak isteyen Paraf sahiplerinin, ilk harcamadan önce Halkbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasından “AYTEMIZ” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesini 3404’e SMS göndermesi yeterli olacak. 

Harcamaların, gelecek onay SMS’i sonrasında ve Paraf POS’larından yapılması gerekecek. ParafPara’lar 75 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz harcamasından bir gün sonra kartlara yüklenecek olup, 15 Ocak 2017 tarihine kadar, Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz harcamalarında kullanabilecek. 

Tüketiciler kampanyadan bir kez yararlanabilecek ve en fazla 30 TL ParafPara kazanabilecek.  Kampanyaya katılmak için Paraf sahiplerinin harcama yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonu numarasından AYTEMİZ yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesini SMS’le 3404’e göndermeleri gerekmektedir. 

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde yer alacak ve kazanım SMS’le bildirilecektir. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek olup, 15 Ocak 2017’ye kadar Paraf üyesi AYTEMİZ istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alımlarında kullanılabilecektir. 

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyaya bir (1) defa katılabilir ve 30TL ParafPara kazanabilir. Harcamaların mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 

Kampanya katılım SMS’inin banka sistemine ulaşmasından sonraki harcamalar dikkate alınmaktadır. Kampanyadan geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.