Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HONDA MOTOSİKLET 2017 YILI YENİ ÜRÜN GAMINI EICMA FUARINDA SERGİLEDİ

25. yılını kutlayan CBR1000RR Fireblade serisinin yeni modeli ve CRF ailesine katılan yeni CRF 250 Rally EICMA fuarına damga vurdu. ...

25. yılını kutlayan CBR1000RR Fireblade serisinin yeni modeli ve CRF ailesine katılan yeni CRF 250 Rally EICMA fuarına damga vurdu.

Yeni CBR1000RR Firebladeve CBR1000RR SP modelleri 25. Yılını nefes kesen performansı ve Tam Kontrol konsepti ile baştan sona yenilenen tasarımı ile görücüye çıktılar. CRF250 Rally, Honda’nın büyüyen CRF ailesinin yeni üyesi oldu. 

Honda’nın 650cc serisinde bulunan CB650F nakedve CBR650F supersportmodelleri yeni agresif stil, artan güç ve geliştirilmiş performans özelliklerine sahip oldu. Yeni renk seçenekleri ve Euro 4 normlarına uygun modeller Honda standında sergilendi. 

 Honda, tamamen yeni 2 modeli ve kapsamlı bir şekilde güncellenen 6 modelini EICMA fuarında ilk kez görücüye çıkardı. Honda Türkiye Motosiklet Satış ve Pazarlama Müdürü Bülent Kılıçer “ EICMA her yıl olduğu gibi bu yıl da motosiklet pazarının nabzını tutmaya devam ediyor” dedi. “Honda 2017 yeni ürün gamı bizleri çok heyecanlandırdı. 

Uzun zamandır supersport tutkunlarının beklediği CBR1000RR Fireblade ilk kez bu fuarda sergilendi ve gördüğü beğeni ve takdir Türk kullanıcılarının aynı ilgiyi göstereceklerine dair inancımızı kuvvetlendirdi. Bunun yanı sıra ürün gamımıza tamamen yeni gelen CRF250 Rally modeli ise gerek yeni tasarımı ve konsepti, gerek ise performansı ve sürüş kabiliyeti ile beklentilerimizi üst seviyeye çıkardı. 

Yenilenen 650cc serisi ve yeni eklenen renk seçenekleri ile göz dolduran Honda standının gördüğü büyük ilgi, 2017 yılının Honda için oldukça başarılı geçeceğine dair hem bayilerimizin hem de bizim inancımızı kuvvetlendirdi” dedi. 

2015 yılında toplam Pazar 165 bin seviyesinde gerçekleşirken %18’ilk Pazar payı ve 29.221 adetlik satış ile Türkiye’de liderliğe oturan Honda motosiklet, TUİK verilerine göre Ocak – Eylül ayları arasında önceki yıla göre %18 daralan pazarda, Pazar payını %3 artırarak %21’e ulaşan Honda motosiklet liderliğini koruyor. 

Honda Türkiye Otomobil ve Motosiklet Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok “ 2015 yılında Honda motosiklet gerek dünyada gerekse Türkiye’de satış lideri oldu. 

Bu liderliği devam ettirmek için 2016 yılında tüm yaşanan zorluklara rağmen var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2016 yılı Honda’nın hem otomobil hem de motosiklet satışlarında yükselişinin göstergesi olacak. 2017 yılının yeni ve güçlü motosiklet ürün gamını Türk motosikletseverler ile buluşturmaya can atıyoruz” dedi.  
CBR1000RR Fireblade 
TheCBR1000RR Fireblademodeli yenilenen SP ve SP2 versiyonlarına eklendi ve ilk defa 8 Kasım’da kapılarını açan EICMA fuarında Honda standında sergilendi. Bu yıl 25. Yaşını kutlayan 1000RR Fireblade, supersportsegmentinin kurallarını yeniden yazdı. Tam Kontrol vizyonu çerçevesinde yol tutuşuna ve çevikliğe olan bağlılığı devam ederken, yeni model %90 oranında yenilendi. 

15 kg ağırlık düşüşü ve 8 kW güç yükseltme sayesinde güç/ağırlık oranı %14 geliştirilerek Fireblade için şimdiye kadarki en iyi seviyeye ulaştı. Aynı zamanda Honda Seçilebilir Tork Kontrolü, Seçilebilir Motor Freni, yeni ABS, Sürüş Modu Seçim Sistemi ve Güç Seçici, Showa süspansiyon ve RC213V-S MotoGP’den türetilen teknolojiyle donatıldı.  

CRF250L ve CRF250 Rally 
CRF1000L AfricaTwinlansmanından bir yıl sonra, yeni CRF2015L ve CRF250 Rally ile CRF ailesi daha da güçlendi. Her CRF asfaltın bittiği yerde hem macera hem de özel deneyimler yaşamanın heyecanını barındırır. CRF250L hem asfalt hem de arazideki sürüş kabiliyeti ile bu heyecanı tüm sürücülerin sahip olmasını sağlıyor. 

2017 yılında gelen yeniliklerin başında Euro 4 normlarına uyumluluk, revize edilmiş emme ve egzoz sistemi sayesinde gelen daha çok tork ve güç, yeni tasarım, takometreyle yakıt göstergesi bulunduran yeni dijital panelve açılır/kapanır ABS sayılabilir. Uzun hareket süspansiyonu, geniş diskli ABS frenleri, CRF450 RALLY’den esinlenilen gövdesinin hava koşullarına karşı mükemmel koruması ve 10 litre yakıt deposu sayesinde etkileyici sürüş menzili ile CRF ailesine yeni katılan CRF250 RALLY hafta sonu maceraları, uzun mesafeli turlar veya günlük işe gidiş geliş için tasarlanmıştır. 

CB650F and CBR650F Honda’nın grenajsız, dört silindirli orta ağırlık sınıfındaki yeni modeli CB650F, 3 kW’lik azami güç ve tok endüksiyon sesinin yanı sıra Showa Çift Eğimli Supaplı ön çatala ve revize edilmiş Nissin fren kaliperlerine sahip oldu. Arkaya doğru çizgili yeni tasarım motoru ön plana çıkarırken daha sert ve tavizsiz bir tutum sergiliyor. 

2017 yılında yenilenen supersport CBR650R, yeni tasarımın yol açtığı aerodinamik performansı, agresif ve kompakt yapısı ile 2017 yılı ürün gamının heyecanla beklenen modelleri arasında yer alıyor. Her iki model de performansı artırıcı yeni özellikler ile 2017 yılına hazırlanırkenShowa Çift Eğimli Supaplı ön çatal ve revize edilmiş Nissin fren kaliperleriyle yeniden dizayn edilmiştir. 

Keskin açılı CBR650F’nin yeni grenajı, motoru ön plana çıkarır ve 2017 CBR1000RR Fireblade’i anımsatan genel görünümü ve hissi ile agresif, harekete hazır bir duruşu vurgular. Yeni renkler ve Euro 4 normlarına uygun ürün gamı Tamamen yeni ve yenilenmiş ürünlere ek olarak 2017 yılında mevcut modellere gelen yeni renk seçenekleri de gözdolduruyor. 

CRF1000L AfricaTwin – yeni kırmızı rengi ve Euro 4 normlarına uygunluğu ile AfricaTwin 2017 yılında müşterileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 

VFR1200X Crosstourer 
– yeni beyaz ve kırmızı renkleri V4 motorlu macera motosiklete yeni bir hava katmaya hazırlanıyor.. 
VFR800X Crossunner 
– Yeni siyah ve kırmızı renk seçenekleri macera severler için görücüye çıkıyor. 
Integra, NC750X and NC750S – 750cc serisi bu üç motosiklet 2017 yılında kırmızı rengini seçeneklerinin arasına katıyor.