Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PAMUKKALE TURİZM YOLCULARINA EV TÜPÜNDE 7 TL İNDİRİM

1 Ekim – 31 Ekim 2016 tarihleri arasında Pamukkale Turizm Ticaret Ltd. Şti’den otobüs bileti satın alan tüketiciler, kampanyaya katılmayı k...

1 Ekim – 31 Ekim 2016 tarihleri arasında Pamukkale Turizm Ticaret Ltd. Şti’den otobüs bileti satın alan tüketiciler, kampanyaya katılmayı kabul eden Aygaz, Mogaz ve Lipetgaz Tüplügaz bayilerinden 1 adet 12 kg’lık ev tüpü alımında K.D.V. Dahil 7 TL indirim hakkı kazanacaktır.

Tüketiciler, biletlerinde bulunan bilet referans numarasını yetkili bayilere ibraz ederek 30 Kasım 2016 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilir. 

Her bilet kampanyada bir defa kullanılabilir. Bir kişi kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir. Bu kampanya başka bir kampanya veya promosyon ile birleştirilemez. Kampanya ilk 24.000 kişi ile sınırlıdır. 

Kampanya sadece Aygaz, Mogaz ve Lipetgaz ev tüpü alımlarında ve konut müşterileri için geçerlidir. Aygaz A.Ş. ve Pamukkale Turizm Ticaret Ltd. Şti’nin kampanya şartlarını değiştirme ya da durdurma haklarını saklı tutarlar. 

Kampanyaya katılım hakkı basılı kopyası tüketici tarafından teslim alınmış olan otobüs biletlerinde geçerlidir. Tüketiciye ait otobüs biletinin kaybolması, çalınması, basılı kopyasının tüketici tarafından teslim alınmaması vb. sebeplerle tüketicinin kampanyadan faydalanamaması durumunda Pamukkale Turizm Ticaret Ltd. Şti. ve Aygaz A.Ş. veya kampanyaya katılan bayiler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.