Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT 208 T16 R5 İLE YAĞIZ AVCI & BAHADIR GÜCENMEZ İKİLİSİNDEN MUHTEŞEM BİR ZAFER DAHA

Peugeot Sport Türkiye destekli Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, bu sezon dördüncü zaferini Eskişehir’de kazandı.  Neo Motorspor ad...

Peugeot Sport Türkiye destekli Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, bu sezon dördüncü zaferini Eskişehir’de kazandı. 

Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile yarışan milli sporcular bu zaferle şampiyona liderliğini korumayı başardı... 

2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5.yarışı olan ve bu yıl Avrupa Ralli Kupası’na aday olarak düzenlenen Eskişehir Rallisi, 03-04 Eylül 2016 tarihlerinde düzenlendi. 

 03 Eylül Cumartesi günü Espark önünden başlayan rallinin ilk gününde, Şerif Yardımcı, Taner Türkkan ve Ömer Banaz özel etapları ile Büyükşehir Belediyesi seyirci özel etabı geçildi. 

Peugeot 208 T16 R5 ile mücadele eden Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez, ilk etapla birlikte ele geçirdikleri liderliği gün sonuna kadar korumayı başararak, günü en yakın rakiplerinin 64.9 saniye önünde ilk sırada tamamladı. 
Ekipler zorlu rallinin ikinci gününde Cahit Alkan ve Aydan Akal etaplarını geçtikten sonra son olarak RedBull.com avantaj etabında kozlarını paylaştı. 

Peugeot Sport Türkiye destekli Neo Motorspor pilotları Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez, Espark önündeki finiş podyumuna ilk sırada ulaşan ekip oldu. 

Milli sporcular Avcı-Gücenmez bu zaferle 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda liderliklerini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etmiş oldu. 

2016 Türkiye Ralli Şampiyonası 24-25 Eylül tarihlerinde İstanbul Anadolu Yakasında düzenlenecek olan İSOK İstanbul Rallisi ile devam edecek ve 29-30 Ekim tarihlerinde Çorum’da düzenlenecek Hitit Rallisi ile sona erecek.