Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAKYAJLI FIAT PANDA 2017 DE YOLLARDA

Fiat’ın sevimli şehir otomobili, 2017 model yılında zamanı yakalamak adına mütevazi bir güncelleme ile aramızda olacak.  Üçüncü jene...

Fiat’ın sevimli şehir otomobili, 2017 model yılında zamanı yakalamak adına mütevazi bir güncelleme ile aramızda olacak. 

Üçüncü jenerasyon Panda, 2011 yılında beri piyasada ve tamamen yenilenmiş dördüncü jenerasyonun aramıza katılmasına uzun bir zaman kalmadı. 

Fiat, bu süreç içerisinde daha güncel ve rekabetçi olabilmek adına, Panda’nın tasarımına ufak dokunuşlar yaptı. Model yılı değişimi ile birlikte opak Amore Kırmızı ve metalik Colosseo Gri renk seçenekleri Panda’nın tüm model gamına eklendi. 


Bunun yanında 14 inçlik yeni alaşım jantlar Easy ile, 15 inçlik gri renkteki opsiyonel jantlar (4×4’lerde standart) Easy ve Lounge ile satın alınabilecek. 

Kabine geçtiğimizde ise Fiat direksiyonda değişikliğe gidildiğini görüyoruz.

Direksiyon göbeğini simide bağlayan alt kolun ortasına bir boşluk eklenerek daha sportif bir hava yakalanmış. Bu parça gümüş ve titanyum olmak üzere iki renkten biriyle alınabiliyor. 

Direksiyondaki yeni görüntü, yeni koltuk döşemeleri ve gösterge paneli ve çevresindeki vurgular ile desteklenmiş. Gösterge paneli grafiklerinde yapılan ufak grafik değişiklikler de 2017 modele eklenmiş. 

Motor seçeneklerinde ise bir değişikliğe gidilmemiş. 1.2 litrelik 65 HP veya TwinAir teknolojisine sahip 0.9 litrelik 65 HP, 85 HP ve 90 HP’lik motorlar tercih edilebilecek. Benzinli dışında seçenek arayanlar için ise 95 HP’lik Multijet turbo dizel tercih sebebi olabilecek.