Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ANADOLU ISUZU IAA HANNOVER 2016 FUARINDA

22-29 Eylül 2016 tarihleri arasında Almanya’nın en önemli ihtisas fuarlarından biri olan IAA Ticari Araçlar Fuarına katılan Anadolu Isuzu, ...

22-29 Eylül 2016 tarihleri arasında Almanya’nın en önemli ihtisas fuarlarından biri olan IAA Ticari Araçlar Fuarına katılan Anadolu Isuzu, sergilediği altı otobüs modeli ile tam bir show yaptı. 

Yabancı basının yüksek katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama direktörü Fatih Tamay, Anadolu Isuzu’nun istikrarlı ve sürdürülebilir büyümesi için gerekli yeni “Global Vizyon” hakkında açıklamalarda bulundu. 

Global vizyon ile ihracattaki ülke sayısının artacağını sözlerine ekleyen Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu global vizyon elbetteki şirketin önceki ihracat başarıları ve tecrübesi üzerine inşa edilecek. Ancak yeni vizyonumuz ile geçmişe kıyasla biraz daha farklı bir yaklaşım içerisinde olacağız. 

Daha global bir vizyon olarak tanımladığımız yaklaşım aslında markayı ve şirketi sınırlarının ötesine taşıyacak azim ve kararlılığı ifade ediyor. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için birbirini tamamlayan iki kavram etkili olacak: “Global genişleme" ve "Adaptasyon”. 

Yani, bir yandan yeni global pazarlara açılırken, diğer yandan bu yeni pazarlara en uygun çözümleri üretmeyi hedefleyeceğiz. Bu çözümler yerel ortaklıklar ve işbirliklerini de içerecek. Sonuç olarak, Anadolu Isuzu ortaya koyacağı yeni iş modelleri ile ticari araçlar sektöründe gerçek anlamda global bir oyuncu olacak”. 

Ticari araçlar sektöründe bir dünya markası olan Japon Isuzu ortaklığı ile Avrupa ülkelerine yönelik araçları Türkiye’de üreten Anadolu Isuzu, Japon kalite yönetim sistemleri, Avrupa kalite standartları ve Türk iş gücü yetkinliğini aynı çatı altında birleştirmeyi başarmıştır. Bunun kaçınılmaz sonucu ise global kalite standartlarda üretilen, özgün tasarımlı Isuzu otobüsleridir. 

Hatırlanacağı gibi, bu otobüslerden biri olan Isuzu Citiport, 2015 yılında European Coach Week uluslararası büyük jürisi tarafından Avrupa’nın “En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” ödülüne layık görülmüştü. Anadolu Isuzu, fuar kapsamında servis ve turizm taşımacılığına yönelik üç Isuzu modelini sergilendi. 

Isuzu’nun amiral gemisi ve kendi yarattığı küçük lüks otobüs segmentinin vaz geçilmez ismi Turquoise, servis sektörünü konfor ile tanıştıran Novo ve lüks turizm yolcu taşımacılığını 12 metrelik otobüslerin tekelinden kurtaran 9,5 metrelik Visigo fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

Anadolu Isuzu, kentiçi toplu ulaşım segmentinde ise üç modeline yer verdi. 7.5 metrelik Novociti, 9.5 metrelik Citibus ve 12 metrelik “ödüllü” Citiport da IAA Ticari Araçlar Fuarında sergilendi.