Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALFA ROMEO STELVİO SUV GELİYOR

Dünyada hızla büyüyen SUV rekabetine Alfa Romeo da katılıyor. İtalyan marka ilk SUV modeli Stelvio ile iddialı geliyor  İtalyan Alf...

Dünyada hızla büyüyen SUV rekabetine Alfa Romeo da katılıyor. İtalyan marka ilk SUV modeli Stelvio ile iddialı geliyor 


İtalyan Alfa Romeo da, SUV modasını takip ediyor. Markanın ilk SUV modeli Stelvio'nun üretimi yıl sonunda başlayacak. Stelvio, 2017'nin son çeyreğinde ise Türkiye'de satışa sunulacak. 

Alfa Romeo Marka Direktörü Türker Gürtekin, markanın 107'inci yılı olan 2017'nin büyük yeniliklere gebe olduğunu söyledi. Gürtekin, 2017'nin ilk çeyreğinde yeni Guila'yı ardından Stelvio'yu satışa sunacaklarını ifade etti. 

2016 satış hedeflerinin 800 adetler civarında olduğunu söyleyen Gürtekin, sözlerine şöyle devam etti: "2016 bizim için aslında zor bir yıl oldu. 

Markayı yeni bir yere konumladık, tek bir modelle Giulietta ile savaştık. Arkadan biraz 4C'nin desteği geldi ama daha çok imaj desteği oldu. 
4C bizim zaten az sayıda, özel kotalar ile sattığımız çok özel bir koleksiyon modeli. Ancak önümüzdeki yıl Gulia'nın modellerimiz arasına katılmasıyla, Stelvio'nun gelmesiyle ve Giulietta'nın yeni pozisyonuyla tekrar 1000'li adetleri yakalamayı planlıyoruz." 

TÜRK TÜKETİCİLER DUYGUSAL DEĞİL 
Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu, Türkiye'de müşterilerin rasyonel olduğunu, duygusal olarak otomobil alan kitlenin az olduğunu söyledi. 

Türkiye'de duygusal müşterilerin çoğalması gerektiğini ifade eden Eroldu, "Alfa Romeo yeni modelleriyle daha fazla duygulara hitap eden bir marka olacak" dedi.Sabah