Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA HİLUX İLE KARADENİZ’DE NEFES KESEN WAKEBOARD GÖSTERİSİ

Lastiklerinin değdiği her yerde; koşullar ne olursa olsun, bu koşulların üstesinden başarıyla gelen Toyota Hilux, Türkiye wakeboard şampiyo...

Lastiklerinin değdiği her yerde; koşullar ne olursa olsun, bu koşulların üstesinden başarıyla gelen Toyota Hilux, Türkiye wakeboard şampiyonu Akif Berk Mutlu ile görsel bir ziyafete imza attı.

İleri sürüş eğitmeni Alişan Özkan’ın yönetimindeki Hilux’ın sahilden çektiği wakeboard ile Karadeniz’in hırçın sularında gösteri yapan başarılı sporcu da “Hilux’ın durdurulamaz” kimliğine yakından tanıklık etti. 

Çekimleri Şile Sofular Köyü sahillerinde yapılan gösteri Orhan Kestek yönetmenliğinde kayda alındı. Çeşitli hazırlık aşamalarından sonra çekimleri 17 saat süren Hilux’ınwakeboard gösterisi için belirlenen Sofular sahillerine yalnızca Hilux’lar ulaşabildi. 
Tüm teknik ekibi ve ekipmanları taşıyan Hilux, şampiyon sporcu Akif Berk Mutlu’nun wakeboard’unu da zorlu kumsal şartlarına rağmen yüksek performansla çekmeyi başardı. 

 Kutuplardan volkanlara, Paris-Dakar Rallisi’nden dünyanın bilinen en zorlu yol koşullarına kadar tüm zorlukları aşmaya başaran Toyota Hilux, üstün özellikleriyle performansını bir kez daha kanıtladı.