Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RANGE ROVER EVOQUE CABRIO TÜRKİYEDE SATIŞTA

Dünyanın ilk premium kompakt cabrio SUV aracı Range Rover Evoque Convertible, temmuz ayı itibarıyla satışa sunuldu.  Jaguar Land Rov...

Dünyanın ilk premium kompakt cabrio SUV aracı Range Rover Evoque Convertible, temmuz ayı itibarıyla satışa sunuldu. 

Jaguar Land Rover’ın kendi üretimi olan 2.0 Litre 180 HP güce sahip Ingenium dizel motoru ile Range Rover Evoque Convertible 100’km de ortalama 5.7 litre yakıt tüketiyor. 

Range Rover Evoque’un cesur tasarımı ve kalitesinin kapsamlı teknik özellikler ve katlanır bir tavan ile birleştiği her mevsime uygun yetenekli bu model, SUV kullanımına farklı bir bakış açısı getiriyor. 

Evoque Convertible’ın Z tipi katlanma mekanizması, açıldığında şık ve düzenli görünüm sunmak amacıyla arka gövde bölümüyle aynı hizaya geliyor. 

Tamamen otomatik açılan tavan, maksimum 50 km\s hıza kadar 18 saniye içerisinde açılabiliyor ve 21 saniyede kapanabiliyor. Tavan açık konumdayken 251 litrelik bagaj yük alanı etkilenmiyor ve kayak takımlarını taşımaya olanak sağlayacak arka koltuk bölmesi ile çeşitli aktiviteler için kullanım kolaylığı sağlanıyor. 

Range Rover Evoque Convertible arka gövde bölümü içinde gizli açılır emniyet çubuğu içeren ve devrilme durumunda korumayı sağlayan sistem sayesinde üstü açıkken de son derece güvenli. 


Bu sistem, beklenmedik bir devrilme durumunda yolcular için bir yaşam alanı oluşturmak üzere 90 milisaniye içerisinde iki alüminyum çubuğun açılmasını sağlıyor. 

Terrain Response ve All-Terrain Progress Control gibi gelişmiş teknolojiler sayesinde, arazi ve hava koşulları her ne olursa olsun dengeli yol tutuşu ve her türlü araziye uygun yetenekleri Evoque Convertible’da hissediliyor. 

Bu özellikler, su derinliğine ilişkin gerçek zamanlı bilgi sağlayan sensörlere sahip Derinlik Algılama özelliği ile tamamlanıyor. Şerit Takip Asistanı, Range Rover Evoque modelinde ilk kez Convertible gövde seçeneği ile birlikte sunuluyor. 

Terrain Response sistemi sürüş koşullarını gözlemlerken, motor, şanzıman, merkezi diferansiyel ile süspansiyon sistemlerinin takiplerini arazi koşullarına uyarlayarak aracın kullanılabilirliğini ve çekişini optimize edebiliyor. 

Land Rover’da ilk kez sunulan Jaguar Land Rover’ın yeni nesil haber/eğlence sistemi InControl Touch Pro ile yüksek çözünürlüklü, 10.2 inç dokunmatik ekran yer alıyor. 

Marka açısından bağlantı standardını yükselten son derece hızlı tepki veren InControl Touch Pro kesintisiz bir akıllı telefon entegrasyonu kapıdan kapıya navigasyon, 3G bağlantısı ve premium bir ses sistemi sunuyor. Range Rover Evoque Convertible, 386 bin 438 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Automagg