Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PSA GRUBU VE DONGFENG MOTORS (DFM) ORTAKLIKLARINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN İKİ YENİ ANLAŞMA DAHA İMZALADI

Dongfeng Peugeot Citroën Automobile (DPCA) için açıklanan yeni “5A+” orta vadeli plan, PSA Grubu ve DMF arasındaki stratejik ortaklık açısı...

Dongfeng Peugeot Citroën Automobile (DPCA) için açıklanan yeni “5A+” orta vadeli plan, PSA Grubu ve DMF arasındaki stratejik ortaklık açısından tamamen yeni bir kilometre taşı niteliğini taşıyor. 

Her bir şirketi temsil eden başkanlar Carlos Tavares ve Zhu Yanfeng tarafından DPCA stratejik planı kapsamında imzalanan anlaşmaya göre iki şirketin Nisan 2015 tarihinden bu yana üzerinde çalıştığı ve geliştirmeye devam ettiği Common Moduler Platform’unun (CMP) bir de elektrikli versiyonu tasarlanacak. 

Peugeot, Citroen, DS ve Dongfeng markaları e-CMP olarak adlandırılan bu yeni platformla 2019 yılından itibaren yüksek performanslı B ve C segmenti elektrikli araçları dünya pazarlarına sunacak. 

PSA Grubu ve DFM aynı zamanda uluslararası alanda ekiplerin ve personelin tecrübelerini geliştirmek üzere sinerjiyi arttırmayı amaçlayan yeni bir İnsan Kaynakları organizasyonu için anlaşma imzaladı. 

Pratik olarak bu anlaşmayla; Ar&Ge, Pazarlama, Üretim, Finans ve İnsan Kaynakları departmanlarının operasyonel ekipleri arasında personel değişimi gerçekleştirilecek. 

Personel değişiminden elde edilen bilgi birikimi ve deneyimler İnsan Kaynakları tarafından değerlendirilip ekiplerle paylaşılacak. PSA Grubu’nun Push to Pass stratejik planıyla örtüşen bu anlaşma aynı zamanda grubun bir dizi insan kaynakları zorluklarını aşmasına da yardımcı olacak. 

Anlaşmanın imzalandığı törende açıklama yapan PSA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Tavares, PSA ve DFM ekiplerinin işbirliğinin önemine vurgu yaparken yaratılan sinerjinin ekiplerin tecrübelerini ve bilgilerini geliştirme noktasında her iki tarafa da çok büyük katkılar sağlayacağını ifade etti ve ekledi: “Yeni e-CMP platformu Dongfend ile olan ortaklığımızda çok önemli bir kilometre taşı niteliğini taşıyor. 

Yeni platform sadece global pazarlarda daha hızlı büyümemizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda 2020 için belirlemiş olduğumuz karbon salınımı hedefimizi yerine getirmemizde de çok önemli bir rol üstlenecek.” Yeni “5A+” orta vadeli stratejik plan DPCA’yı müşterilerine kapsamlı mobilite çözümleri sunan yüksek verimlilik seviyesine sahip bir otomobil üretici yapmak üzere tasarlandı. Plan üç temel odak noktasına sahip: 

- Ürün ve hizmetlerle müşteri memnuniyetinde önemli ölçüde artış sağlarken müşteri memnuniyetinde 2018 yılına kadar endüstride ilk üç firma arasında ve 2020 yılına kadar ise ilk sırada yer almak. 
 - 2020 yılına kadar 100 milyar RMB’nin üzerinde gelir elde etmek. - 2020 yılına kadar ürün ile desteklenen karlı ve sürdürülebilir %30’luk bir büyüme yakalamak.