Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİTSUBİSHİ L200 DE 4500 TL İNDİRİM

Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi L200, ASX ve Attrage’larda kaçırılmayacak indirim fırsatları sunmaya devam ediyor.  Sağlamlığının ...

Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi L200, ASX ve Attrage’larda kaçırılmayacak indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. 

Sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Mitsubishi L200’ler, 4.500 TL’ye varan indirimlerle yeni sahiplerini bekliyor*. 

 Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanyada ayrıca, Mitsubishi ASX’lerde 5.100 TL, Mitsubishi Attrage’larda ise 3.400 TL’ye varan indirim fırsatları da bulunuyor. Temsa Motorlu Araçlar yeni bir Mitsubishi’ye sahip olmak isteyen herkesi yetkili satıcılarına bekliyor. *Mitsubishi L200’lerdeki indirimler 2015 model yılı için geçerlidir.  

Mitsubishi L200: Hem performanslı hem çevre dostu, MIVEC+Dizel ile dünyada bir ilk! SUV özelliklerine sahip atletik ve yenilenmiş güçlü tasarımıyla dikkat çeken Yeni Mitsubishi L200, yakıt ekonomisinden kolay manevra kabiliyetine kadar kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak üzere baştan tasarlandı. 

Yenilenen efsane Mitsubishi L200, MIVEC ve Dizel özellikleri bir arada sunduğu dünyada bir ilke imza atarak sunduğu dizel motorda MIVEC uygulamasıyla, ekonomi, performans ve çevreye duyarlılıkta beklentilerin ötesine geçiyor. 

Üstelik yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu ve yüzde 17 daha az karbon salınımıyla Yeni Mitsubishi L200 hem kullanıcılarının cebini hem de çevreyi düşündüğünü bir kez daha kanıtlıyor. 

Paris-Dakar Rallisi’nde elde ettiği başarılar ile offroad performansını kanıtlamış Pajero’dan geliştirilen yeni 4 sürüş modlu 4x4 Super Select sistemi, sessiz motor ve yalıtım özellikleriyle Yeni Mitsubishi L200 üstün arazi performansı sağlıyor.  

Mitsubishi ASX 1.6 Dizel: 
Mitsubishi ASX Dizel çevreciliğiyle bir adım önde! Dizel motorlu Mitsubishi ASX, çevreye duyarlılık konusunda beklentilerinizin üzerine çıkıyor. Yüksek motor performansına ek olarak yeni 1.6 DI-D motor, eşsiz yakıt tasarrufu ve düşük emisyon salınımını kullanıcılarına bir arada sunuyor. 

Auto Stop&Go (AS&G) fonksiyonu düşük yakıt tüketimi sağlarken, üstün aerodinamik tasarımı ve hafif gövde yapısı ise enerji kaybını minimuma indirgeyerek daha ekonomik bir sürüş sağlıyor. Mitsubishi ASX’in çevre dostu fonksiyonları, yüksek performanstan ödün vermeden sürücünün bütün isteklerini karşılayacak nitelikte.  

Mitsubishi Attrage: 
Mitsubishi Attrage yakıt ekonomisiyle fark yaratıyor… 1,2 Intense MT ve CVT modelleriyle Türkiye pazarına sunulan Mitsubishi Attrage, hafifletilmiş gövdesi, aerodinamik yapısı, geniş iç hacmi, yüksek donanım özelliklerinin yanı sıra düşük yakıt tüketimi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Anahtarsız giriş sistemi ve çalıştırma, tam otomatik dijital klima, cruise control, bluetooth, yağmur ve far sensörü, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar, deri direksiyon ve vites topuzu, alüminyum alaşımlı jantlar gibi iç ve dış donanımları bulunan Attrage’da bu özelliklere ek olarak; EBD destekli ABS ve BA fren destek sistemi, ASTC aktif denge kontrolü ve kaymayı önleyici çekiş sistemi, 6 hava yastığı ayrıcalıkları da standart olarak sunuluyor. 

B segmentinde yer alan Attrage farklı motor seçenekleri, 100 kilometrede ortalama 4,9 litre yakıt tüketimi ve ortalama 113 g/km CO2 salınımıyla fark yaratıyor.