Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GÜVENLİ FİLO ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Bu sene beşincisi düzenlenen LeasePlan Yılın Filo Yönetici Ödülleri sahiplerini buldu.  Ödüller kapsamında Yılın Filo Yöneticisi Ödü...

Bu sene beşincisi düzenlenen LeasePlan Yılın Filo Yönetici Ödülleri sahiplerini buldu. 

Ödüller kapsamında Yılın Filo Yöneticisi Ödülü, Yeşil Filo Ödülü ve Skoda’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen Güvenli Filo Ödülü kategorileri yer aldı. 

Yıl boyunca 10 veya daha fazla hafif ticari/binek otomobile sahip şirketlerin filoları hassasiyetle incelendi. Daha güvenli trafik koşulları yaratmak için yola çıkan Skoda Güvenli Filo Ödülü ise, bir kez daha filolarında güvenliğe odaklanan şirketleri ödüllendirdi. 

Ödüllerde çalışanlarının güvenlik konusundaki farkındalığını yükselten, bu konuda eğitim veren ve çalışmalar yapan şirketler, sürdürdükleri projelerle filolarında yaşanan kazaları azaltmayı başardılar. Skoda Güvenli Filo Ödülü’nde ilk 3’e girmeye hak kazananlara, plaketlerini Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel takdim etti. 
2015 Skoda Güvenli Filo Ödülü kategori birincisi Merck İlaç oldu. Şirket, araç kullanan veya kullanmayan tüm personeline ileri sürüş teknikleri eğitim vererek ve bunları tekrarlayarak 9 yıldır hiç yaralanmalı veya ölümlü kaza yaşamadı. Ayrıca hasarlı kaza oranını yüzde 55 oranında azaltmayı başardılar. 

Skoda Güvenli Filo Ödülü’nün ikincisi Daikin, araç kullanıcılarına verdiği güvenli sürüş eğitimi ile 2015 yılında hasarlı kazaları yüzde 40 oranında düşürerek dikkat çekti. 

Üçüncülük ödülünü alan Loomis Güvenlik ise, araçlarını GPS ile takip ederek, hızı 90 km/s ile sınırlayarak ve araçlarını online olarak gözlemleyerek kaza sayısını yüzde 20 oranında düşürdü. 

 Güvenli, çevreci ve kullanışlı ürün gamıyla filo pazarında da adından söz ettiren Skoda, sponsor olduğu Güvenli Filo Ödülü’yle de trafik bilincinin oluşması için şirketleri desteklemeye devam ediyor.