Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FERCO MOTOR AVANTAJLARIYLA MOTOSİKLET ALMAK ÇOK KOLAY

Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor; Koç Finans işbirliğiyle sunulan ödeme kolaylı...

Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor; Koç Finans işbirliğiyle sunulan ödeme kolaylıkları ve satış sonrası hizmetleriyle de motosiklet tutkunlarının dikkatini çekiyor. 

Tüketici Ödeme Sistemleri konusunda Koç Finans işbirliği ile “eşit ödemeli kredi” uygulamasına geçen Ferco Motor, Kredi Koruma Sigortası seçeneği ile de motosiklet severleri güvence altına alıyor. 

250 cc ve altı motosikletlerde 24 ay, 250 cc üstü motosikletlerde 36 ay vade imkanı sunulan ödeme sisteminde tüketiciden hiçbir masraf talep edilmiyor.  
Ferco Motor hakkında: 
Ferco Grup bünyesinde faaliyet gösteren Ferco Motor Ticaret A.Ş. 2000 yılından bu yana, Avrupa'nın 1’inci, dünyanın en büyük 4’üncü motosiklet üreticisi olan Piaggio &C.S.p.a'nın, Türkiye genel distribütörlüğünü yapmaktadır. 

Piaggio &C.S.p.a bünyesindeki Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi ve Derbi markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini, Türkiye genelinde 15 ilde, 30 bayii ve yetkili servisiyle vermektedir. Ferco Motor, motosiklet kültürünü yaymak amacı ile satış ve satış sonrası hizmetler haricinde de yatırımlara imza atmaktadır. 

Ferco Motor kullanıcılarını etkinlikler ve gezilerle bir araya getiren Vespa Lovers Club, daha geniş bir kitleye scooter keyfini yaşatmayı hedefleten Vespa kiralama hizmeti, güvenli seyahat deneyimi ve keyifli gezi rotaları sunan Aprilia Caponord kiralama hizmeti ile motosiklet kültürünün her alanında hizmet vermektedir.