Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LEXUS TÜRKİYENİN YÖNETİMİNE SELİM OKUTUR ATANDI

Üretilmeye başlandığı 1989 yılından bu yana dünyanın en itibarlı otomobilleri arasında başı çeken ve Mart ayından itibaren de Maslak’ta açı...

Üretilmeye başlandığı 1989 yılından bu yana dünyanın en itibarlı otomobilleri arasında başı çeken ve Mart ayından itibaren de Maslak’ta açılacak ilk showroom ile Türkiye’de de satışına başlanacak Lexus markasının yönetimi için yeni bir yapılanmaya gidildi. 

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. bünyesinde yer alacak bu yapılanmanın direktörlüğüne ise Selim Okutur getirildi. 

ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Selim Okutur, aynı üniversiteden Makine Mühendisliği Yüksek Lisans derecesine sahip. 

Otomotiv sektöründeki başarılı kariyerine Brisa’nın Ar-Ge Bölümü’nde Tasarım Mühendisi olarak başlayan Okutur, 2005 yılı sonunda Pazarlama Direktörü olarak Toyota'ya geçti. 

2005 yılından bu yana Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.’de çeşitli görevlerde bulunan Selim Okutur, son olarak Satış Direktörü görevi ile birlikte Lexus markasının hazırlıklarını yönetmişti. 

Türkiye’deki premium segment müşterileri tarafından uzun zamandır beklenen Lexus markasının tüm operasyonlarından sorumlu direktörlüğe atanan Okutur evli ve 2 çocuk babası.