Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DOĞUŞ OTOMOTİV MÜŞTERİLERİNE BP DE % 3 İNDİRİM

Doğuş Otomotiv müşterileri, BP’den her akaryakıt alımlarında sürekli olarak %3 oranında hediye akaryakıt kazanıyor.  Birlikte birçok...

Doğuş Otomotiv müşterileri, BP’den her akaryakıt alımlarında sürekli olarak %3 oranında hediye akaryakıt kazanıyor. 


Birlikte birçok başarılı proje gerçekleştiren BP ve Doğuş Otomotiv’in müşterileri yararına planlanan işbirliği kapsamında Doğuş Otomotiv markalarından Volkswagen Binek Araç, Audi, Seat, Porsche, Lamborghini, Bentley, Volkswagen Ticari Araç, Scania ve Yüce Auto Motorlu Taşıtlar Ticaret A.Ş.’nin Türkiye distribütörü olduğu Skoda bireysel müşterileri, BP’den her akaryakıt alımlarında %3 oranında hediye akaryakıt kazanacaklar. 

NASIL KAYIT OLURUM? Programdan faydalanmaya başlamak için Doğuş sistemine tanımlı cep telefonundan, aracın plakası yazılarak 3212’ye kısa mesaj (SMS) gönderilmesi gerekmektedir. (Örnek SMS: 34EL2446 3212). Katılımın başarılı olması durumunda, katılımcıya onay mesajı iletilecektir. 

NASIL PUAN KAZANIRIM? Programa kaydolduktan sonra hediye yakıt kazanabilmek için araç kullanıcılarının cep telefonu numaralarını BP istasyonlarında söylemeleri yeterli olacaktır. Programda kart kullanılmamaktadır. 

Doğuş Otomotiv’in Türkiye Distribütörü olduğu Volkswagen Binek Araç, Audi, Seat, Porsche, Lamborghini, Bentley, Volkswagen Ticari Araç, Scania markalı araç sahipleri ve Yüce Auto Motorlu Taşıtlar Ticaret A.Ş.’nin Türkiye distribütörü olduğu Skoda markalı araçlar sahipleri, Doğuş Otomotiv ile BP işbirliği ile düzenlenen programa katılarak BP istasyonlarındaki akaryakıt/otogaz alımlarında, BP Club Programı kapsamında hediye yakıt alımında kullanılmak üzere KDV dahil alım tutarlarının %3’üne denk gelen BP Club puanı kazanacaktır. 

Programdan yararlanmak için olarak 3212’ye 1 adet araç plakasının yazılarak gönderilmesi veya www.dogusotomotiv.com.tr/bp sitesindeki formun doldurulması gerekmektedir. 

 3212’ye başarılı şekilde iletilen SMS sonrasında bilgiler kontrol edilerek katılımcıya onay SMS’i iletilecektir. Programa yalnızca araçların ruhsat sahipleri katılabilir, araçların diğer kullanıcıları ruhsat sahipleri üzerinden bu faydaları kullanabilirler. 

Onay SMS’ini takiben en geç 1 saat sonra BP Club puan kazanım/kullanım işlemleri yapılabilecektir. Katılımcı, Türkiye genelinde BP Club programı dahilinde bulunan BP istasyonlarında ve ileride programa dahil edilebilecek üye işyerlerinde sadece akaryakıt ve LPG otogaz alımı için, istasyonlardaki POS terminaline GSM numarası girmek suretiyle puan kazanabilecek ve harcayabilecektir.