Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD C-MAX 1.5 TDCİ POWERSHİFT OTOMATİK 93 BİN 945 TLDEN SATIŞTA

Ailelerin favorileri Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, 1.5 litre ve 1.6 litreden oluşan benzinli ve dizel motor opsiyonlarının yanısıra, şimd...

Ailelerin favorileri Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, 1.5 litre ve 1.6 litreden oluşan benzinli ve dizel motor opsiyonlarının yanısıra, şimdi 1.5 TDCi dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonu ile de Türkiye pazarına sunuluyor. 

Yeni Ford C-MAX, dizel otomatik versiyonuyla 100 km’de ortalama 4.2 litrelik düşük yakıt tüketimini yüksek sürüş konforuyla bir arada sunuyor. 

Yeni Ford C-MAX ailesi ile yolların keyfini sürün Modern tasarımın ileri teknoloji ile harmanlandığı, yüksek performansa sahip olan Ford C-MAX ailesi Ford’un «One Ford» global tasarım felsefesi kapsamında, daha çekici ve daha akıcı bir dış tasarıma sahip olurken aynı zamanda daha ergonomik bir iç tasarıma kavuştu. 
Ford müşterilerinin istekleri doğrultusunda yenilenen Ford C-MAX’in iç mekanında renkler ve malzemeler yeniden yorumlanarak daha rahat, sade ve modern bir ortam oluşturuldu. 

Yeni Ford C-MAX’de 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 araç içi iletişim sistemi de bulunuyor. Aile otomobilleri arasındaki en dinamik sürüş karakterlerinden birini sergileyerek referans noktası kabul edilen Yeni Ford C-MAX, mevcut güvenlik ve sürüş teknolojilerine yenilerini ekliyor. 

Dikey park sistemi özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford MyKey gibi güvenlik teknolojilerinin yanısıra Yeni Ford C-MAX’te segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği de mevcut. 

Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX 1.5 TDCi Powershift otomatik vites seçeneği, 93.945 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla Ford yetkili satıcılarında müşterilerini bekliyor.