Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DAF TRUCKS TURKEY OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ OLARAK PAZARLAMA VE SATIŞ ORGANİZASYONUNA MERKEZİ İLE İSTANBULDA

DAF Trucks, resmi olarak, DAF Trucks Turkey Otomotiv Ticaret Limited Şirketi olarak pazarlama ve satış organizasyonuna merkezi ile İstanbul...

DAF Trucks, resmi olarak, DAF Trucks Turkey Otomotiv Ticaret Limited Şirketi olarak pazarlama ve satış organizasyonuna merkezi ile İstanbul’da başlamıştır. 

Bu yeni DAF organizasyonun başlangıcı Euro 6 Emisyon Mevzuatı’nın uyarlanması olarak mükemmel haliyle Türkiye’de başlamıştır. 

DAF, sıkı emisyon gereklilikleri ile ilgili olarak tamamen yeni ve tam donanımlı tırlar geliştirmiş, her türlü uygulama için doğru teknik özellikleri sunmaktadır. 

Türkiye, Avrupa dışındaki en hızlı büyüyen ticari araçlar pazarından biridir. Toplam pazar kapasitesi yıllık mevcut bazı 32,000 ağır hizmete uygun tır kategorisinde gelecek yıllarda 40,000 araca ulaşmayı hedeflemektedir. 

‘Ar dönemde bizim amacımız pazar payımızı en az % 6 olarak gerçekleştirmektir’ şeklinde İstanbul’daki alt kuruluş DAF’ın Genel Müdürü Gregor Van Der Mark belirtmiştir. ‘Bu amacı desteklemek için, en önceliğimiz DAF ulusal bayi ağını yapılaştırmak ve genişletmektir, aynı zamanda Türkiye’de mevcut müşterilerimiz için birinci sınıf hizmeti garantilemektir.  

DAF_Gregor_Van_Der_Mark_940 DAF Taşımacılık Etkinliliği DAF Trucks Turkey Otomotiv Ticaret Limited Şirketi’nin resmi açılışı ile birlikte eş zamanlı olarak, DAF Euro 6 ürün menzilini Türk pazarına tanıtacaktır. 

Bu LF dağıtım taşımacılığı, çok yönlü CF serisi geniş çeşitlilik uygulamaları ve en üst XF menzil serisinin ultra nodern PACCAR motor deplasman 4.5 litre’den 12.9 litreye ve çekiş olarak 375 kW/510 hp içermektedir. DAF, aynı zamanda, 375 kW/510 hp’lik verim için 4.5 litre’den 12.9 litreye kadar değişkenlik gösteren ultra modern PACCAR motoru ile donanımlı 2,3 ve 4 dingil aracın tüm çeşidini sunmaktadır. 

 ‘Bütün araçlar, tam DAF taşımacılık etkinlilik filozofisi ile uyum içinde, km başına en yüksek getiri verecek şekilde geliştirilmiştir’ diyerek Gregor van der Mark eklemektedir. DAF’ın yeni Euro 6 ürün menzili Türkiyede’ki büyümesini gerçekleştirmek için en büyük yapı taşlarından biridir.