Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL KIBRISTA DAHA GÜÇLÜ KONUMA GELMEYİ HEDEFLİYOR

Opel Türkiye, Kıbrıs'taki Özmerhan bayiliği ile daha güçlü konuma gelmeyi hedefliyor. Opel'in yavru vatandaki bayiliği Opel Türkiye...

Opel Türkiye, Kıbrıs'taki Özmerhan bayiliği ile daha güçlü konuma gelmeyi hedefliyor. Opel'in yavru vatandaki bayiliği Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Opel Özmerhan bayi sahibi Ömer Arhun tarafından açıldı. 

1150 m² 'si açık, 3300 m²'si kapalı alanda hem showroom hem de servis tesisi olarak 37 çalışanı ile Lefkoşa'da hizmet verecek Özmerhan Opel'in Kıbrıs'taki etkinliğini daha güçlü kılacak. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, "Opel'in "Müşterisi ile En İlgili Marka Olma " felsefesini hayata geçirecek bir bayisi daha var. 

Opel markamız yavru vatan Kıbrıs'ta Özmerhan ile bölgeye hareket getirecektir. 2015 yılını hedeflerimize ulaşarak kapadık. 2016 yılında yükselen satış performansımızı daha da arttıracağız. Özmerhan, tecrübeli ekibiyle Kıbrıs gibi önemli bir pazarda Opel Türkiye'nin Pazar payının büyümesine önemli ölçüde katkı sağlayacak. 

Verimli, performanslı ve doğa dostu motorlarımız ve yeni modellerimiz ile gücümüze güç katıyoruz. Özellikle 1.6 Dizel Otomatik şanzımanın motor seçeneğimiz ile pazarın taleplerine %100'e yakın cevap verir konuma ulaştık.
2016 yılından 2020 yılına kadar 1 elektrikli otomobil ve Insignia modelimiz ile birlikte ikinci amiral gemisi dâhil olmak üzere pazarlara 29 yeni otomobili sunacağız "dedi. 

Ömer Arhun ise "Kıbrıs'taki Opel müşterileri ile yeni ve müşteri odaklı modern tesisimizi paylaşıyoruz. Opel, yenilenen ürün portföyü ile Türkiye'de önemli bir pazar payına sahip. Opel'in Kıbrıs'ta otomotiv sektöründeki konumunu güçlendirmeye katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Daha güzel işler yapmak ve daha iyi olmaya devam etmek istiyoruz. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum" dedi