Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Avis'ten Araç Kiralayacak Avea’lılara %30 İndirim

Araç kiralama söz konusu olduğunda akla ilk gelen adreslerden biri olan Avis, hem güvenilir hem de konforlu araçlarıyla tercih ediliyor.  ...

Araç kiralama söz konusu olduğunda akla ilk gelen adreslerden biri olan Avis, hem güvenilir hem de konforlu araçlarıyla tercih ediliyor. 

Avis, kaliteli araçlarının yanı sıra sunduğu cazip araç kiralama fırsatları ile de dikkat çekiyor. Kiralayabileceğiniz birbirinden güzel araçlarıyla özel gezinizi ya da iş seyahatinizi rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Siz de uygun fiyata araç kiralamak istiyorsanız Avis’in indirim fırsatlarını kaçırmayın. 

Avis, Avea, THY, Yapı Kredi gibi önemli firmalarla yaptığı iş birlikleri ile kullanıcılarına cazip araç kiralama kampanyaları sunarak hizmet vermeye devam ediyor. Sizler için Avis’in üç güncel kampanyasını bir araya getirdik. 

Avealılara %30 indirim fırsatı 

Avis, Avea kullanıcıları için harika bir indirim fırsatı sunuyor. 31 Aralık 2016 tarihine kadar Avis’ten yapacağınız araç kiralamalarında, siz de bir Avea abonesi iseniz tüm araç gruplarında %30 indirim fırsatından faydalanabiliyorsunuz. Sadece yurt içi aramalarda geçerli olan bu kampanyanın detaylarına 
http://www.avis.com.tr/Yolunuzu-Cikan-Indirim adresinden ulaşmak mümkün. 

Türk Hava Yolları yolcularına indirim fırsatı 

Avis’in Türk Havayolları ile uçacaklar için sunduğu özel fırsat ile Avis’ten araba kiralamak çok daha uygun hale geliyor. Siz de Türk Hava Yolları ile uçacaksanız Avis’ten yapacağınız yurt içi araç kiralamalarında %30 indirim avantajından faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca Miles&Smiles üyesi iseniz 3 gün ve üzeri kiralamalarda ekstra 1500 Mil de kazanma şansı elde ediyorsunuz. 1 ile 3 gün arası kiralamalarda ise 500 Mil kazanabiliyorsunuz. 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanabilmek için Miles&Smiles kartınız yoksa biniş kartınızı göstermeniz yeterli. Kampanya tüm Avis ofisleri için geçerli. 

Yapı Kredi müşterilerine özel fırsatlar 

Yapı Kredi Premium kartlardan birine sahipseniz ve şu sıralar araç kiralamayı düşünüyorsanız, Avis’in 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek olan kampanyasını kaçırmayın. 

Avis’ten araç kiraladıklarında, Yapı Kredi kart sahiplerinin birçok özel avantajdan faydalanması mümkün. Kampanya kapsamında, World Platinium ve World Business kartlara özel %30 indirim, %3 World puan veya 5 taksit Adios ve Adios Premium kart sahiplerine özel %30 indirim, %5 World puan veya 5 taksit Crystal kart sahiplerine özel %40 indirim, %3 World puan veya 5 taksit imkanından tüm YKB müşterileri faydalanabiliyor. 

Araç kiralama ihtiyacı olanlar, Avis’in kampanyaları ve rent a car fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için www.avis.com.tr adresindeki bilgi formunu doldurabilir ya da corporate@avis.com.tr adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz. Mailinizi ulaştıktan sonra Avis ekibi 24 saat içinde sizinle iletişime geçecektir.