Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KARSAN YILIN İLK TESLİMATINI KARABÜKE YAPTI

Bugüne kadar Türkiye genelinde 3 binin üzerinde JEST satışı gerçekleştiren Karsan, 2016 yılının ilk teslimatını Karabük’e yaptı.  15 ...

Bugüne kadar Türkiye genelinde 3 binin üzerinde JEST satışı gerçekleştiren Karsan, 2016 yılının ilk teslimatını Karabük’e yaptı. 

15 Ocak Cuma günü Karabük’te düzenlenen törenle birlikte 45 adet JEST minibüsü, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından 1. Bölge olarak bilinen 5000 Evler Mahallesi ile 100. Yıl Mahallesi güzergahında hizmete alındı. 

Karabük Kent Meydanı’nda düzenlenen törene Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve üyeleri, Karabük Şoförler Odası Başkanı Ahmet Karabacak ve Oda üyeleri ile minibüsçü esnafı katıldı. 
Törende Karsan’ı Satış Müdürü Kaan Erkırtay temsil etti. Düzenlenen törende konuşan Karabük Şoförler Odası Başkanı Ahmet Karabacak; 45 adetlik araç filosuna 24 adet araç daha ekleyeceklerini söylerken, Vali Orhan Alimoğlu ise, insanları bir yerden bir yere ulaştırmada büyük bir görev üstlenen şoför esnafının çok önemli bir görevi ifa ettiğini belirterek “Karabük bildiğiniz üzere dışarıdan çok öğrencisi, misafiri olan bir ilimiz. 

Bu aynı zamanda bir tanıtım fırsatı. İnşallah bu araçlarımız ile taşırken şoförlerimizin nezaketi, sabrı, dikkati ilimizin güzel tanıtımına katkısı olur temennisindeyim” dedi. 

Karsan’ın 2013 yılında “Ulaşımda Kentsel Dönüşüm” yaklaşımının bir sonucu olarak pazara sunduğu, toplu taşımacılık ailesinin en küçük üyesi JEST, bugün Türkiye’nin yaklaşık 50 şehrinde kendi segmentinde %40 civarında bir pazar payına ulaştı. Türkiye toplu taşımacılık sektörünün en çok tercih edilen minibüs markalarından biri haline gelen JEST, fabrika çıkışlı engelsiz erişim özelliğine sahip, alçak tabanlı ve yüksek tavanlı 6 metrelik bir minibüs olarak dikkat çekiyor. 

Toplu taşımacılık sistemlerindeki ihtiyaçlar ve değişimler takip edilerek geliştirilen JEST, herkese modern toplu ulaşım sağlarken; engelli, hareket kısıtlı ve yaşlı bireylerin de hayatın içinde diğer tüm bireylerle eşit şartlarda yer almasını amaçlıyor. Engelli vatandaşlarımızın toplu ulaşım hakkını gözeten "Engelsiz Erişim" yasa ve yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanan JEST, etkin ve verimli bir toplu taşıma aracından beklenen tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. 

Karsan JEST, alçak tabanı, biniş ve iniş hızını artıran geniş ve basamaksız yolcu kapısı, rampa sistemi, ferah iç mekanı, panoramik camları ve ilave birçok özelliği ile tüm bireylere konforlu ulaşım olanağı sağlarken, opsiyonel olarak sunulan araç içi kablosuz internet bağlantısıyla da iletişimdeki engelleri de kaldırıyor. Birçok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan JEST, yakıt ekonomisiyle de tercih ediliyor