Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FERCO MOTOR DÖVİZ KURUNU SABİTLEDİ

Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor, kur dalgalanmalarından etkilenmek istemeyen motosiklet severler için bayram kampanyası d...

Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor, kur dalgalanmalarından etkilenmek istemeyen motosiklet severler için bayram kampanyası düzenliyor. 

17 Eylül - 15 Ekim 2015 tarihleri arasında Vespa, Moto Guzzi, Aprillia ve Piaggio marka motosiklet almak isteyenler, sabit kur avantajı ile motosiklet sahibi olabilecek. 

 Vespa, Moto Guzzi, Aprilia ve Piaggio markalarının Türkiye distribütörü Ferco Motor, döviz fiyatlarındaki dalgalanmalardan müşterilerinin etkilenmesini önlemek için 17 Eylül – 15 Ekim 2015 tarihleri arasında sabit kur uygulamasıyla tüketicinin yanında olacak. 

Motosiklet tutkunlarının hayallerine ulaşmasını kolaylaştırmak için belirli bir süre avroyu stoklarla sınırlı kampanya dahilinde 3,10 TL’ye sabitleyen Ferco Motor, bütün motosiklet severleri satış noktalarına bekliyor. 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ferco Motor Genel Müdürü Ahmet Sahir İkbal “Ferco Motor olarak son 5 yılda yaklaşık %60’lık bir artışla 1679 adetlik satış başarısına ulaştık. Daha geniş kitlelere, Türkiye’nin hemen her noktasına motosiklet tutkusunu ulaştırmak istiyoruz. 

Bu bağlamda çeşitli dönemlerde motosiklet kullanıcılarına özel kampanyalar düzenliyoruz. Son dönemde kur dalgalanmalarının satış fiyatlarına yaptığı olumsuz etkiyi azaltmak için müşterilerimize tüm markalarımızı 15 Ekim tarihine kadar sabit kur avantajı ile sunacağız.” dedi.
-