Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BLABLACAR VE TOTAL’DEN 15 TL BEDAVA YAKIT KAZANMA FIRSATI!

TOTAL ve BlaBlaCar işbirliği çerçevesinde, 17 Eylül - 31 Ekim 2015 tarihleri arasında www.blablacar.com.tr, BlaBlaCar mobil sitesi ya da üc...

TOTAL ve BlaBlaCar işbirliği çerçevesinde, 17 Eylül - 31 Ekim 2015 tarihleri arasında www.blablacar.com.tr, BlaBlaCar mobil sitesi ya da ücretsiz BlaBlaCar uygumalası üzerinden, BlaBlaCar'a yeni üye olup profilini dolduran tüm üyeler ve daha önce BlaBlaCar üyesi olup profilini doldurmuş ya da belirtilen tarih aralığında dolduran üyeler Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarında geçerli 15 TL’lik bedava yakıt kazanma fırsatı yakalayacak. 

Kampanyadan yararlanmak için 15 Kasım 2015 tarihine kadar Club TOTAL Card sahiplerinin kartlarına kayıtlı cep telefonu numarasından “BLABLACAR” yazıp bir boşluk bırakarak kampanya şifresini 0532 715 04 96 no’lu numaraya SMS göndermesi yeterli. 

 Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından yapılacak toplam 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarından sonra, kampanyaya kayıt olan Club TOTAL Card sahiplerinin kartlarına 15 TL’lik bedava yakıt tutarı anında PUANTOTAL olarak yüklenecek. Yüklenen puanlar, 30 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli olacak.