Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

WOPSLULARA ULUSOYDA YÜZDE 20 İNİDİRİM

Ailenle, kuzenlerle, kankalarla, panpalarla telefonlaşmaya doyamadın mı? Atla Ulusoy’a, git yanlarına, görüntülü konuş! Hem de Türkiye’nin ...

Ailenle, kuzenlerle, kankalarla, panpalarla telefonlaşmaya doyamadın mı? Atla Ulusoy’a, git yanlarına, görüntülü konuş! Hem de Türkiye’nin dört bir yanına %20 Woops indirimiyle 

Kampanya 20 Kasım 2014 – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında geçerli. Kampanyaya katılan Woops’lular, Ulusoy’da tüm seferlerde geçerli anında %20 indirim kazanıyorlar. Kampanyadan yararlanmak için OTOBUS yazıp 5060’a SMS göndermen gerekli. 

Ulusoy Seyahat’in tüm satış kanallarından kampanyalı biletleri alabilirsin. www.ulusoy.com.tr web sitesinden bilet alırken kampanya şifresi belirlenen “Kampanyalar” alanına girilmeli. Bir şifre ile bir kerede en fazla dört bilet alabilirsin. Edirne seferleri kampanyaya dahil değil. 

Kampanyalı biletler; aktarılamaz, açığa alınamaz, iade ve iptal edilemez, başka indirim ve/veya kampanya ile birleştirilemez. Bir alışveriş için yalnızca bir kupon kodu kullanabilirsin. Kampanyaya katılım sınırı bulunmuyor, istediğin kadar yararlanabilirsin 7-25 yaş arasındaki müşterilerin Woops’a üye olabilmek için WOOPS yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermeleri gerekiyor. 

Eğer hat kendi üzerlerine kayıtlı değilse T.C. kimlik numaranı yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndererek de Woops’a üye olabilirsin. Kampanyaya katılım mesaj ücreti KDV ve ÖİV dahil 33,25 kuruş olarak ücretlendirilir. 

 Avea kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Ulusoy ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş' de saklıdır.

Hiç yorum yok