Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PAMUKKALEDEN 2 BİLET ALANA 1 BİLET HEDİYE

Pamukkart üyelerine özel, 27 Kasım - 29 Aralık arası istediği yöne iki bilet alana BİRİ BİZDEN!  Kampanya 27 Kasım - 29 Aralık 2014 ...

Pamukkart üyelerine özel, 27 Kasım - 29 Aralık arası istediği yöne iki bilet alana BİRİ BİZDEN! 

Kampanya 27 Kasım - 29 Aralık 2014 tarihleri arasında tüm Pamukkart üyeleri için geçerlidir. Sadece www.pamukkale.com.tr adresinden (mobil cihazların tarayıcıları dahil, mobil uygulamalar hariç) aynı işlemde satın alınan biletler kampanya kapsamındadır. 

Her Pamukkart sahibi kampanyadan aynı gün içerisinde sadece bir kez yararlanabilir. Kampanyalı biletler aynı yöne, farklı yönlere ya da gidiş-dönüş olarak satın alınabilir. Kampanyalı biletlerden birine ait olan ücret yolcudan alınmaz. Farklı yönlere alınan ya da ikiden fazla alınan biletlerde en düşük ücretli biletin bedeli alınmaz. 

Kampanya kapsamında alınan biletler açığa çevrilemez, iptal ya da iade edilemez, tarih değişikliği yapılamaz. Karayolu Taşıma Yönetmeliği gereği kampanyalı biletler her araç için koltuk kapasitesinin %10’u ile sınırlıdır. 

Bu kampanya mevcut diğer kampanya yada indirimlerle birleştirilemez. Pamukkart üyeliği çerçevesinde, PamukPuanlarla kampanyalı bilet alınamaz. Pamukkale Turizm kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın izniyle yapılmaktadır.

Hiç yorum yok