Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES GLE 450 AMG TANITILDI

X6 modeli ile rekabet edecek olan GLE, bir coupe ile SUV’un karışımı olarak öne çıkıyor.  Mercedes’in yeni yüzünü taşıyan GLE, arkay...

X6 modeli ile rekabet edecek olan GLE, bir coupe ile SUV’un karışımı olarak öne çıkıyor. 


Mercedes’in yeni yüzünü taşıyan GLE, arkaya doğru alçalan tavan çizgisi ile coupe formunu başarı ile taşıyor. Arka kısımda ise S-Sınıfı’nı andıran stop grubu şık bir görünüm sağlıyor. 20 inç alaşım jantların standart olarak sunulduğu otomobilde isteğe bağlı olarak 21 ve 22 inç alaşım jantlar da opsiyon listesinde yer alıyor. 

GLE 450 AMG ise agresif bir gövde kiti ve 21 inç hafif alaşım jantlar ile öne çıkıyor. Bu otomobilde ayrıca Airmatic süspansiyon, adaptif amortisörler ve yüksek hızlarda sürüş yüksekliğini azaltan otomatik alçalma fonksiyonu standart olarak sunulacak. GLE 450 AMG , dokuz ileri otomatik şanzıman ile sunulacak. 

Beş farklı sürüş moduna sahip olan otomobilin seçime göre sadece sürüş özellikleri değil göstergeler daha hızlı hareket ederken ve vites değişimlerinde çıkan ses de değişiyor. Direksiyon açısının gösterge panelinden takip edilebildiği GLE, yanal ve dikey ivmeyi de yine aynı şekilde sürücüye gösteriyor. 


Mercedes, GLE’de farklı motorlara yer vereceğini de açıkladı. Dünya lansmanı Kuzey Amerika Otomobil Fuarı’nda yapılacak olan GLE’nin tüm motor seçenekleri henüz açıklanmasa da GLE 350 d 4MATIC 258 bg güce ve 620 Nm torka sahip olacak. 

Bu güç yeterli gelmediyse, GLE 400 4MATIC çift turbolu 3.0 lt V6’sı ile 333 bg güç ve 480 Nm torku ile bir üst seçenek olarak göze çarpıyor. GLE 450 AMG ise 367 bg güç ve 520 Nm tork ile performans beklentilerini karşılayacak.akşam

Hiç yorum yok