Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ÇELIK MOTOR FILO STANDARTLARI BELIRLIYOR

Anadolu Grubu’nun en köklü kuruluşlarından biri olan Çelik Motor tarafından kurulan ve 2005 yılından beri sektörün en genç ve yenilikçi üy...

Anadolu Grubu’nun en köklü kuruluşlarından biri olan Çelik Motor tarafından kurulan ve 2005 yılından beri sektörün en genç ve yenilikçi üyelerinden biri olarak hizmet veren Çelik Motor Filo, yenilenen logosu ile daha dinamik bir yüze kavuştu. 


Çok kısa bir süre içinde sektörün önemli oyuncularından biri haline gelen Çelik Motor Filo, hedeflerini her zaman yüksek tutuyor. 2010 yılından itibaren müşterilerin tercihlerine göre her marka ve modeli filosunda barındıran Çelik Motor Filo, marka çeşitliliğine gittiği ilk yılını, 7.000 adet ile kapattı. 

Çelik Motor Filo Kiralama, sonra ki yıllarda da hızlı büyümesini sürdürerek, 2014 yılının Ağustos ayını 17.000 araçla kapattı. Rakiplerinden en önemli farkı, sunduğu müşteri odaklı hizmet anlayışı olan Çelik Motor Filo, yeni hizmet anlayışında da müşterilerine istediği anda ve ihtiyacına göre çözüm üretme prensibiyle çalışmaya devam edecek. 

Sunduğu kişiye özel hizmetleri ve Türkiye’de bir çok ilki gerçekleştirdiği kampanyaları ile farkını ortaya koyan Çelik Motor Filo, kaliteli ve özenli hizmet anlayışını uygun fiyatlarla sunarak sektörde yeni standartlar oluşturuyor. 

Esnek para birimi ve ödeme koşulları sunarak müşteriler için en uygun çözümleri sunan Çelik Motor Filo’da, yeni kurulan şirketler de araç kiralama imkanı bulabiliyor. 7/24 hizmet anlayışı ile müşterilerinin her sorununda yanında olan Çelik Motor Filo, orijinal yedek parça ve yetkili servisleri ile müşterilerinin güvenliğini düşünüyor. 

Kiralama sektöründe yaptığı kampanyalar ve sunduğu hizmetlerle öne çıkan Çelik Motor Filo, Eylül ayı boyunca sürecek kampanyalarıyla yine çok konuşulacak. Çelik Motor Filo’dan Eylül ayı boyunca BMW 320i araç kiralayan müşteriler, Çelik Motor Filo’nun sunduğu hizmetten memnun kalmadıkları halde, araçlarını koşulsuz şartsız iade imkanı buluyor. 

Sektörde büyük ses getirecek bu kampanya ile Çelik Motor Filo, müşteri memnuniyeti konusundaki iddiasını ortaya koyuyor. Aynı zamanda Çelik Motor Filo ile bildiğimiz takvimler değişiyor. 1Yıl= 11 Ay kampanyası kapsamında yer alan tüm modeller için kiraladığınız her yıla 1 ay Çelik Motor Filo’dan hediye. 

Kampanya kapsamında özellikle Fiat Linea POP 1.3 Multijet 95 HP 4K modeli 259 Euro + KDV, Ford Focus Trend X 1.6 TDCI 95 PS 4K modeli 349 Euro + KDV ve BMW 5.25d Xdrive modeli 1.299 Euro + KDV’lik fiyatları ile dikkat çekiyor. Çelik Motor Filo’nun iddialı kampanyalarını ve oluşturduğu yeni standartlar önümüzdeki dönemlerde de hızla devam edecek.

Hiç yorum yok