Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OTOKAR BUSWORLD TÜRKİYEDE YENİ ARACI ENGELSİZ SULTAN MAXİ'Yİ TANITTI

Otokar, bu yıl 6 metreden 12 metreye kadar varan geniş ürün yelpazesiyle fuarda yerini alıyor. Sultan ailesinin en yeni üyesi 35 kişilik Me...

Otokar, bu yıl 6 metreden 12 metreye kadar varan geniş ürün yelpazesiyle fuarda yerini alıyor. Sultan ailesinin en yeni üyesi 35 kişilik Mega versiyonu turizm ve kısa mesafeli taşımacılık çözümleri sunuyor. 

Türkiye ticari araç üretiminin önemli firmalarından Otokar, bu yıl 6 metreden 12 metreye kadar geniş ürün yelpazesiyle fuarda yerini alıyor. Şehir içi toplu taşımacılık, servis ve turizm taşımacılığı, kısa mesafe taşımacılık alanlarındaki ürünlerini sergileyecek olan Otokar, otobüs yelpazesinde yer alan 24'ten 43 kişiliğe kadar pek çok modelini sergileyecek. 

SULTAN AİLESİ FUARDA 
Otokar'ın sergilediği araçların büyük bölümünü küçük otobüs serisi Sultan oluşturuyor. Küçük otobüs üretimine yeniden başladığı 2002 yılından bu yana 15 bini aşkın Sultan üretimi gerçekleştiren Otokar, bu aracın değişik versiyonlarını sunuyor. Halk otobüsü olarak kullanılan ve 58 kişiye kadar yolcu kapasitesine sahip olan "Sultan City", düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. 

"Sultan S" 27 kişilik kapasitesi ve düşük yakıt tüketimli 140 beygirlik motoruyla servis taşımacılığı için ideal çözüm sunarken, Sultan ailesinin en hesaplı modeli olma özelliğini de taşıyor. 31 kişilik "Sultan Maxi" ise, turizm taşımacılığında özellikle düşük yakıt giderleri nedeniyle tercih ediliyor. Sultan Maxi konforu ve yüksek bagaj kapasitesiyle de dikkat çekiyor. 

Sultan ailesinin en yeni üyesi "Sultan Mega" da, 35 kişilik kapasitesiyle ilk kez fuarda sergileniyor. Turizm ve kısa mesafeli taşımacılığa uygun Sultan Mega, arkadan motorlu orta ve büyük boy otobüslerin fiyatlarını yüksek bulan, ancak koltuk kapasitesi az gelen müşteriler için geliştirilmiş. 

9 METRE BOYUNDA 'DORUK T' 
9 metrelik alçak taban girişe sahip "Doruk LE" ise, sınıfında Türkiye'nin en çok satılan aracı. Dayanıklığı, düşük işletme maliyetleriyle ilgi gören Doruk LE, yüksek yolcu taşıma kapasitesine sahip ve fuarda 3 kapılı versiyonuyla yer alıyor. "Doruk T" ise, turizm taşımacılığının son gözdesi. 

ŞEHiR ULAŞIMININ LİDER MODELİ 
Türkiye'nin 12 metrelik sınıfta en çok satılan alçak tabanlı belediye otobüsü Kent LF, fuarda turkuaz renkli versiyonuyla sergileniyor. Çevreci EEV motora sahip tasarım ödüllü Kent LF'de, değişik yerleşim seçenekleriyle yolcu kapasitesi artırabiliyor. Kent LF, üstün yol tutuşu, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistemiyle maksimum güvenlik sunuyor. 

TEMPO FUARDA 
Otokar'ın en yeni otobüsü "Tempo" da, fuarda yerini aldı. Servis ve kısa mesafe taşımacılığında kullanıcıların taleplerinden yola çıkarak tasarlanan Tempo, düşük yakıt tüketimi ve işletme giderleriyle öne çıkarken hesaplı satın alma fiyatıyla da dikkat çekiyor. Akşam

Hiç yorum yok