Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ISUZU’DAN BELEDİYELER İÇİN 12 METRELİK YENİ OTOBÜS CITIPORT

Busworld Turkey Fuarı için kolları sıvayan Isuzu, fuarda 12 metrelik yeni otobüsünün tanıtımını yapacak. Yeni otobüsün özellikle belediyele...

Busworld Turkey Fuarı için kolları sıvayan Isuzu, fuarda 12 metrelik yeni otobüsünün tanıtımını yapacak. Yeni otobüsün özellikle belediyeler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. 


Aracı ilk gören ise İETT yetkilileri oldu. Anadolu Isuzu, yeni 12 metrelik toplu ulaşım otobüsünün tanıtımını Busworld Turkey Fuarı 2014'te yapıyor. Diğer modelleri gibi, yeni aracını da Türkiye'de tasarlayıp geliştiren Anadolu Isuzu, bu yeni 12 metrelik otobüsüne Citiport adını verdi. 

Aracın, ilk kez İETT yetkililerine, fabrika ziyareti sırasında tanıtıldığı belirtiliyor. Isuzu'nun standında bunun yanında şehir içi toplu taşımacılık, servis ve turizm taşımacılığı segmentlerindeki tüm otobüs modelleri sergileniyor. 

GEÇEN YIL DA CITIBUS'I TANITMIŞTI 
Araç üretimine kendi geliştirdiği midibüslerle başlayan, yıllardır bu araçları yurt dışına da ihraç eden Anadolu Isuzu, bunun için Japon ortağı Isuzu'nun da desteğini almıştı. Geçen yılki Comvex İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda sürpriz yaparak 9.5 metrelik ilk toplu taşıma otobüsü Citibus modelinin tanıtımını gerçekleştiren firma, bu yılki Busworld Turkey 2014'te de bir başka sürpriz yapıyor. 

İlk 12 metrelik şehir içi otobüsünü burada tanıtacak olan Anadolu Isuzu, böylelikle otobüs üretim yelpazesini de hayli genişletmiş oldu. 

NOVO DA FUARDA 
Bu fuarda sergilenecek bir başka Isuzu da, geçen yıl tanıtılan Citibus olacak. 9.5 metrelik şehir içi toplu taşıma otobüsü Citibus, modern tasarımı, standart 3. kapısı, düşük yakıt tüketimi, yolcu konforu ve kolay iniş-bihiş sağlayan basamaksız yapısıyla dikkat çekiyor. 

Euro 5 emisyon standartlarına uygun Citibus, 204 beygir motor gücüne sahip. Orta kapıda yer alan özel tasarlanmış rampaysa, engelli yolcular için seyahat özgürlüğü sağlıyor. Fuarda Anadolu Isuzu'nun Novo, Novociti ve Turkuaz otobüsleri de yerini alıyor.

Hiç yorum yok