Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AVEALILARA ULUSOY VE VARANDA % 30 İNDİRİM

Kampanya 10 Şubat - 1 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki seferlerde geçerlidir. Kampanya dönemi içinde Ulusoy’dan bilet alan Avea hat sahipler...

Kampanya 10 Şubat - 1 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki seferlerde geçerlidir. Kampanya dönemi içinde Ulusoy’dan bilet alan Avea hat sahiplerine özel %30 indirim uygulanacaktır. 

Kampanyadan yararlanmak için şifre alınması gerekmektedir. Avea hat sahiplerinin ULUSOY yazıp 5060'a SMS göndermesi ve indirim kodu alması gerekmektedir. Avea hat sahiplerinin 5060'a gönderdikleri kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 33,25 kuruş olarak ücretlendirilir. 

Gelen şifre, satış görevlisine söylemelidir. www.ulusoy.com.tr web sitelerinden bilet alınırken şifre belirlenen alana girilmelidir. Şifre tek kullanımlıktır. Kampanyadan yararlanmak için her seferinde yeni şifre alınması gerekmektedir. 

Ulusoy’un kampanya bilet ücretlerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın onayladığı bilet ücret tarifesi uygulanır. 4925 sayılı kara yolu taşıma kanunu ve yönetmeliği gereğince Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın belirlediği taban fiyatın altında bilet düzenlenemez.

Hiç yorum yok