Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GENİŞ AİLELER İÇİN EN UYGUN OTOMOBİLLER

Otomobil sektöründeki yenilikler, teknolojinin ilerlemesiyle doğru orantılı olarak her geçen yıl biraz daha şaşırtıcı ve hayran bıraktı...



Otomobil sektöründeki yenilikler, teknolojinin ilerlemesiyle doğru orantılı olarak her geçen yıl biraz daha şaşırtıcı ve hayran bıraktırıcı boyutlara ulaşıyor. 


Şehir içi güvenlik sistemleri, otomatik park sistemleri, tek bir ayak hareketiyle açılan bagaj kapakları ve bundan birkaç yıl önce hayal bile edilemeyen bir çok ileri teknolojik özellikler, artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. 

Tüm bunlar olurken dış ve iç mekan tasarımlarında da iyileşme ve ilerlemeler kaydedildi. Özellikle geniş iç mekan tasarımlarının önem kazanmasıyla birlikte aileler için otomobil satın almak çok daha kolay hale geldi.  Geçmişte sınırlı alternatif arasından yapılan tercihler, yerini geniş bir yelpazeye bıraktı. 
Geniş aileler için en uygun otomobil modellerinin başında, gerektiğinde genişleyip daralabilen modeller geliyor. Kişi sayısının artmasıyla ortaya çıkan ekstra koltuklar her ailenin hayalindeki otomobilde var olan bir özellik. Bu özelliğe sahip olup aynı zamanda sportif, şık ve fonksiyonel olmayı başaran Ford C-Max, hem birinci el hem de ikinci el otomobil piyasasının gözdesi konumunda.  Çok çocuklu ailelerin tercih ettiği Ford Grand C-Max, üçüncü bir sıra oluşturan koltuk sistemiyle toplamda 7 koltuk sayısına ulaşıyor ve eşsiz bir konfor sunuyor. Raylı arka kapılar, otomatik bagaj kapağı ve park sistemi Ford Grand C-Max’i aileler için vazgeçilmez yapıyor. Araç ile ilgili detaylı bilgiye http://www.fordikinciel.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Şehir hayatıyla uyum içerisinde bir arazi aracı da her zaman geniş aileler için ideal olmuştur. İkinci el araç piyasasında geniş bir alıcı kitlesine ulaşan Ford Kuga; sportif dış tasarımı, geniş iç hacmi ve aktif şehir içi güvenlik sistemiyle karakteristik bir aile otomobili olma özelliğine sahip. Akıllı bagaj sistemi ile kullanıcısına büyük kolaylık sağlayan Ford Kuga’nın diğer bir özelliği de ekonomik yakıt tüketimi sağlıyor olması.


Geniş aileler için en uygun otomobil modellerini araştırırken ikinci elde güven ve kalitenin adresi fordikinciel.com’un sahip olduğu geniş yelpazeden faydalanabilirsiniz. Ford’un yanı sıra ikinci el satılık Opel, Renault, Nissan, Toyota, Hyundai ve diğer tüm marka ve modellerde aracı Ford güvencesiyle satın alabileceğiniz www.fordikinciel.com aradığınız özelliklerdeki aile otomobilini bulabileceğiniz en güvenilir adres.

Hiç yorum yok