Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD SERVİSLERİNDE ÜCRETSİZ KIŞ KONTROLÜ

Havalar soğurken Ford içinizi ısıtan bir kampanya sunuyor. Ford Servis’e gelin, aracınız yılın en zor mevsimine hazır olsun.  Aracın...

Havalar soğurken Ford içinizi ısıtan bir kampanya sunuyor. Ford Servis’e gelin, aracınız yılın en zor mevsimine hazır olsun. 


Aracınızın kontrollerini yaptırarak, kış aylarında sizi zor durumda bırakacak sorunları önleyebilirsiniz. Kış gelmeden Ford’unuzu en yakın Ford Servis’e getirip ücretsiz kontrolünü yaptırın, zorlu kış şartlarında yarı yolda kalmayın. Üstelik silecek ve lastik alımlarınızda %25’lik indirimden faydalanın

Ücretsiz kış kontrolü kampanyası ve indirimleri garanti içi ve garanti dışındaki tüm Ford araçları kapsar. (Cargo araçlar hariç)Yetkili servislerimizde yapılacak ücretsiz kış kontrolleri sonrası satın aldığınız sileceklerde ve lastik alımlarında %25 indirim uygulanacaktır. 

İndirim kaporta işlemlerinde geçerli değildir. Lastik kampanyası Kasım – Aralık 2013 tarihlerinde geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. 

Lastik alımındaki %25 indirim Michelin, Bridgestone, Lassa, Continental ve Pirelli marka lastiklerde anlaşmalı yetkili Ford servislerinde geçerlidir. Kampanya, katılım sağlayan Ford yetkili servislerinde geçerlidir. 
 
Detaylı bilgi için Ford Direkt Hattı Ford web sitesi ve ford yetkili servislerinde