Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW MAYFEST 2013 TE KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR

BMW 1 SERİSİ.  BMW Twinpower Turbo motoru ve sekiz ileri otomatik şanzımanı ile sınıfında fark yaratan BMW 1 Serisi, bu sene May Fest'...

BMW 1 SERİSİ. 
BMW Twinpower Turbo motoru ve sekiz ileri otomatik şanzımanı ile sınıfında fark yaratan BMW 1 Serisi, bu sene May Fest'te 3 farklı Edition ile karşınıza çıkıyor: 


BMW 118i M Sport Edition, BMW 116i Black Edition ve Connected Edition. Sınırlı sayıdaki bu çok özel otomobilleri kaçırmayın. 

BMW 3 SERİSİ
May Fest'in BMW 3 Serisi için sürprizleri çok ilgi çekici: BMW 316i M Sport Edition sportif güzelliği ile göz dolduruyor. BMW 320i EfficientDynamics ise 1.6 lt'lik benzinli TwinPower Turbo motoru, 8 ileri otomatik şanzımanı, 170 bg motor gücü ve ortalamada yalnızca 5,4 lt/100km'lik yakıt tüketimi ile etkileyici bir performans sunuyor. 

BMW 5 SERİSİ
BMW 5 Serisi, Silver, Special ve Luxury Edition May Fest'e özel hazırlanan zengin donanımları ile karşımıza çıkıyor. Metalik gövde rengi ve alüminyum alaşımlı jantları ile şıklığı vurgularken, iç mekanı da konfor, fonksiyonellik ve güvenlik konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. 

BMW 5 Serisi Silver Edition'a 69.900€'dan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. 

BMW MAY FEST SATIŞ SONRASI AYRICALIKLARI
BMW May Fest süresince otomobilinizin klima kontrolünü Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisleri'nde ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz. 

Üstelik kontrol neticesinde klimanız ile ilgili bir işlem yapılması gerektiği tespit edildiğinde %15 indirim avantajı ve işlem yaptıran müşterilerimize orijinal BMW İç Mekan Temizleyicisi hediye. 

Ayrıca, BMW May Fest süresince orijinal aksesuarlara da %15 indirim avantajı ile sahip olabilirsiniz.