Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DACİA DOKKER SATIŞA SUNULDU

Rakipsiz Fiyata Geniş İç Hacim ve Yükleme Kapasitesine sahip dacia dokker türkiyede satışa sunuldu  Pratik, Çok Yönlü Bir Araç Dokker...

Rakipsiz Fiyata Geniş İç Hacim ve Yükleme Kapasitesine sahip dacia dokker türkiyede satışa sunuldu 

Pratik, Çok Yönlü Bir Araç Dokker, Dacia gamının ilk gerçek kombi aracı. İster yolcularınız için oturma alanı olsun, ister yükleme alanı olsun bütün ihtiyaçlarınıza en iyi konfor koşullarında adapte olmayı bilen pratik, çok yönlü bir araç. 

Dokker arka koltuklara son derece kolay bir erişim sağlayan sınıfının en geniş sürgülü yan kapıları ile sunuluyor. Portföy şeklinde katlanan işlevsel arka koltukları ile anlık ihtiyaçlarınız doğrultusunda 3 m3’e kadar yükleme alanı sağlayabilirsiniz. 

5 koltuklu düzenden 4, 3 veya 2 koltuklu düzene geçmek çok kolay. Dokker’ın bagajı sınıfının en geniş hacmini sunuyor. ( 800 dm3). Alçak yükleme eşiği ve asimetrik arka kapıları yükleme ve boşaltmayı kolaylaştırıyor. 

Dokker böylece hafif ticari araçların kapasitelerini gerçek binek araç konforu ile birleştiriyor. Konfor ve Ferahlık Dokker araç içindeki yaşamı kolaylaştırıyor. Dokker aynı zamanda çok sayıda saklama alanı sunuyor: 

Versiyonlara bağlı olarak eşya yerleştirme kapasitesi 44 litreye kadar çıkıyor. Ayrıca Dokker etkin, hızlı, tüm kabin içerisinde homojen bir ısı konforu sağlayan ısıtma sistemi ve klimaya sahip.  Versiyonlara göre veya opsiyonel Sağlam ve Güvenilir Dacia markasının genlerine sadık kalan Dokker güvenilirlik ve sağlamlık konusunda gerekli tüm özelliklere sahip. 

Araç en zor kullanım koşullarında test edildi ve dayanıklılık kapasitesini kanıtladı. Dacia ailesinin diğer üyeleri gibi, Dokker da kendini kanıtlamış teknik çözümlerden yararlanıyor. Bunlar onun gücünün ve performansının garantisidir. Araç 3 yıl veya 100 000 km garanti ile sunuluyor. 

Dokker Combi Ambiance 1.6 Mpi 85 bg Euro 5 23.600 TL
Dokker Combi Ambiance 1.5 dCi 90 bg Euro 5 28.450 TL
Dokker Combi Stepway 1.5 dCi 90 bg Euro 5 34.250TL den satışa sunuldu.