Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TTNETLİLERE ULUSOY BİLETLERİNDE % 30 İNDİRİM

Limitsiz paketli müşterilerimiz alışverişlerinin tadını limitsiz avantajlarla çıkartıyor, 31 Aralık 2012'ye kadar www.ulusoy.com.tr ü...

Limitsiz paketli müşterilerimiz alışverişlerinin tadını limitsiz avantajlarla çıkartıyor, 31 Aralık 2012'ye kadar www.ulusoy.com.tr üzerinden alacakları biletlerde %30 indirim kazanıyor 

Kampanyadan faydalanmak için bilet satın alımız sırasında Fırsat alanından TTNET kampanyasını seçmeniz ve Şifre bölümüne TTNET İndirim Şifresinizi girmeniz gerekmektedir. "ULUSOY" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606'ya göndererek TTNET İndirim şifresinizi anında öğrenebilirsiniz. 

Bir şifre ile maksimum 6 bilet alınabilir. Her bilet için www.ulusoy.com.tr de ayrı ayrı satın alma işlemi yapılmalıdır. %30 indirim Ulusoy'un yurtiçi, Edirne hariç, tüm seferlerinde ve tüm koltuklarda, sadece www.ulusoy.com.tr adresinden yapılacak olan satın alma işlemlerinde geçerli olup rezervasyon işlemlerinde geçerli değildir. 

Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez. U-Card üyeleri kampanya dahilinde satın aldıkları biletlerden puan kazanamazlar. 

Detaylı bilgi ulusoy,ttnet web siteleri ve ulusoy bilet satış noktalarında