Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TRAFİK HAYATTIR DAN 23 NİSAN’A ÖZEL TRAFİK EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİ

Doğuş Otomotiv’in kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır! kapsamında, Şişli’deki Bilim Merkezi’nde ilköğretim öğrencileri için özel o...

Doğuş Otomotiv’in kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır! kapsamında, Şişli’deki Bilim Merkezi’nde ilköğretim öğrencileri için özel olarak hazırlanan “Trafik Güvenliği Sergisi” 23 Nisan’da çocuklar ve ailelerini bekliyor

Doğuş Otomotiv’in trafik güvenliği bilincinin ve trafikte saygı anlayışının toplumun tüm kesimlerinde yerleşmesi amacıyla yürüttüğü sosyal sorumluluk platformu Trafik Hayattır! kapsamındaki çalışmaları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler ile son hız devam ediyor.

Doğuş Otomotiv, ilköğretim çağında öğrenilen bilgilerin, kişilerin ilerleyen yıllardaki davranışlarında büyük etkisi olduğu yaklaşımıyla, geleceğimizin teminatı olan çocuklara yönelik Trafik Güvenliği Sergisi’ni kurdu.

Türkiye Bilim Merkezi Vakfı işbirliği ile Şişli’de bulunan Bilim Merkezi’nde kurulan Trafik Güvenliği Sergisi, 23 Nisan’da çocuklarıyla hem eğlenceli hem de öğretici bir gün geçirmek isteyen aileleri bekliyor.

Trafik Güvenliği Sergisi’nde, öğrenciler, eğitmenler ile birlikte trafik kurallarını, trafik şartlarının yaratıldığı ortamda öğrenme şansı yakalıyor. Yaya geçidi, trafik ışıkları ve trafik işaretlerinin olduğu parkur ile başlayan sergi, trafik konulu resim duvarı ve şehirde trafik maket oyununun yer aldığı trafik konulu çizgi film odası ile devam ediyor.

Etkileşimli şekilde soru-cevap ile yürütülen eğitimlerde, çocuklar hem eğlenceli vakit geçiriyor, hem de trafik konusunda bilgi ediniyor.

Hiç yorum yok