Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DOĞUŞ OTOMOTİV VOLKSWAGEN TÜRKİYE BASIN AÇIKLAMASI

Kısıtlı şase numara aralığında belirtilen model araçlar tedbir amaçlı olarak servislerimize davet edilmiştir. Türkiye’de sadece 819 aracı ka...

Kısıtlı şase numara aralığında belirtilen model araçlar tedbir amaçlı olarak servislerimize davet edilmiştir.

Türkiye’de sadece 819 aracı kapsayan sözkonusu sorunla ilgili araç sahipleri bilgilendirilmiştir.

Yetkili servislerimizde gerçekleştirilen kontrol ve parça değişimleri garanti kapsamında ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Volkswagen A.G’nin dünya genelindeki toplam 299 bin aracı kapsayan geri çağırma operasyonuyla ilgili olarak Doğuş Otomotiv-Volkswagen Türkiye’nin açıklamasıdır:

“Volkswagen A.G, 299 bin aracını geri çağırmaktadır. Türkiye’de ise ilgili konudan etkilenen araç sayısı 819 adettir.

Kısıtlı bir şase numarası aralığında, 2009-2012 döneminde üretilen EOS, Golf, Jetta, Passat, Scirocco, Tiguan ve Transporter model dizel araçlar, enjeksiyon devrelerinde bulunan teknik bir sorun nedeniyle tedbir amacıyla geri çağırılmaktadır.

Araçların, 2 litre CR TDI motorlarının yakıt yüksek basınç borularında kullanılan hammaddelerden kaynaklı boru ve bağlantılarında yakıt sızıntılarının meydana gelme olasılığı bulunmaktadır. Geri çağırılan araçların yüksek basınç borularına titreşim sönümleyici eklenerek, ilgili sorun giderilmektedir.

İlgili soruna ilişkin araç sahipleri bilgilendirilmekte olup, Yetkili Servislerimiz gerekli kontrol ve parça değişimlerini garanti kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir.

Hiç yorum yok