Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOTAL, DAF TRUCKS ve TIRSAN’DAN MADENİ YAĞ PAZARINDA FARK YARATAN İŞBİRLİĞİ

Dünyanın akaryakıt ve madeni yağ devi Total, ağır ticari araç sektörünün öncü markası DAF Trucks ve DAF Trucks Türkiye distribütörü TIRSAN, ...

Dünyanın akaryakıt ve madeni yağ devi Total, ağır ticari araç sektörünün öncü markası DAF Trucks ve DAF Trucks Türkiye distribütörü TIRSAN, madeni yağ konusunda işbirliği yapıyor.

Böylece Total ve DAF Trucks arasında Avrupa’nın bir çok ülkesinde başlayan işbirliği Türkiye’de de sürdürülmüş oluyor. Total ile işbirliği neticesinde TIRSAN Treyler A.Ş. tarafından Türkiye’de pazara sunulacak DAF markalı madeni yağlar, orijinal yedek parça statüsüyle ve öncelikli olarak TIRSAN servislerinde kullanılacak.

Dünyanın önde gelen akaryakıt ve madeni yağ devi Total ile ağır ticari araç sektörünün öncü markası DAF Trucks güçlerini birleştirerek aynı projede bir araya geliyor. Avrupa’nın bir çok ülkesinde araştırma geliştirme, fabrika ilk dolumları ve satış sonrası madeni yağlar ticareti alanlarında 20 yılı aşkın süredir devam etmekte olan işbirliği genişleyerek devam ediyor. Total Oil Türkiye ve TIRSAN tarafından imzalanan protokol ile Total ve DAF arasındaki işbirliği Türkiye’ye de taşınmış oluyor.

Total ile işbirliği neticesinde TIRSAN tarafından Türkiye’de pazara sunulacak DAF markalı madeni yağlar, orijinal yedek parça statüsüyle ve öncelikli olarak TIRSAN servislerinde kullanılacak.

İşbirliğini değerlendiren DAF TIRSAN Genel Müdürü Çetin Nuhoğlu “TIRSAN olarak büyümeye devam ediyoruz. Bu yıl 35.yılımızı kutluyoruz ve 35 yıldır treyler sektör lideriyiz. 2014 yılı hedefimiz olan Avrupa’nın ilk üç treyler üreticisinden biri olma hedefine koşuyoruz. Büyük hedeflerimiz var ve bunları gerçekleştirecek iddialı girişimlerimiz var. Hedeflerimize ulaşmak için her alanda en iyilerle işbirliği yapıyoruz.

Total ile işbirliğimizi de bu anlamda çok değerli buluyoruz” dedi.Nuhoğlu, yaklaşık 20 yıldır Total’in Avrupa’nın birçok ülkesinde DAF için farklı ürünler geliştirdiğini ve bunların gerek fabrika gerekse servislerde kullanılmakta olduğunu açıkladı. İki dünya markasının yürüttükleri yakın işbirliğine vurgu yapan Çetin Nuhoğlu ‘Total ve DAF’ın ortak teknoloji ve ürün geliştirme çalışmaları, saha testleri ve teknik eğitimler düzenlediğini belirtti.

Total’in DAF araçlara özel geliştirdiği ‘Orijinal DAF Yağı’ aynı zamanda ilk dolum yağıdır ve TIRSAN Treyler yetkili servislerinde rekabetçi avantajlarla DAF kullanıcılarına sunulacaktır.”
derken, Total Oil Türkiye Genel Müdürü Olivier Chalvon-Demersay “Total ve DAF tarafından Avrupa’da çok uzun yıllardır başarıyla yürütülen madeni yağ işbirliğini TIRSAN ile birlikte Türkiye’ye taşıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Bundan böyle TIRSAN tarafından Türk tüketicinin hizmetine sunulan DAF marka araçlarda, Total teknolojisi ile geliştirilen ve aynı zamanda DAF tarafından fabrika ilk dolumlarda da kullanılmakta olan orijinal DAF marka madeni yağları kullanılabilecek. Ağır dizel motor yağları alanında TOTAL’in sahip olduğu ileri teknolojiyi buna benzer stratejik işbirliği projeleriyle perçinleyerek Türkiye ağır vasıta pazarında büyümeye devam edeceğiz” diyerek projenin öneminin altını çizdi.

Hiç yorum yok