Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ARAÇ ALIM SATIMINDA YENİ ADRESİNİZ EXCHANGE BY TOYOTA

İkinci el araç alım satımı başta olmak üzere Toyota ile birlikte markası ne olursa olsun her araca güvenli ve en üst düzeyde kaliteli hizme...

İkinci el araç alım satımı başta olmak üzere Toyota ile birlikte markası ne olursa olsun her araca güvenli ve en üst düzeyde kaliteli hizmeti verecek olan “Exchange by Toyota” sistemi devreye giriyor.



Toyota Plazaların bulunduğu her il ve bölgede hizmet verecek sistem, müşterilerin otomobiller ile ilgili tüm beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edildi. 


Marka ayrımı olmaksızın tüm otomobillerin alım ve satım işlemlerinin yeni adresi olan Toyota Plazalar’da bütün işlemler tek bir noktadan kısa sürede ve güvenle gerçekleştirilecek.

Toyota’nın müşteri memnuniyetine verdiği önem “Exchange by Toyota” sistemi ilebir kez daha gözler önüne serilecek.


-Toyota’nın, ikinci el otomobil pazarında da kurumsallaşmaya gittiği “Exchange by Toyota” sisteminde hızlı ve güvenilir on-line açık artırma yoluyla satış hizmetleri sunacak.

-Toyota Plazalarda satılmak istenen ikinci el otomobiller için markası ne olursa olsun, anında yapılacak ekspertiz sonrası Türkiye çapında 2 bine yakın kurumsal üyeden online teklifler alınacak ve araç için en cazip fiyat oluşturulacak.


-Tüm işlemlerin prosedüre uygun şekilde tamamlanacağı sistem ile Toyota markasının yanında diğer marka otomobiller de maksimum değerinde işlem görecek.

-Müşterilerine sunduğu hizmetlerin kapsamını sürekli genişleten Toyota, ikinci el otomobil alım-satımında getirdiği bu kolaylıklar ile yeni veya ikinci el Toyota almak isteyenlere, kullandıkları Toyota’sını satmak isteyenlere ve herhangi bir marka ikinci el otomobil alım ya da satımı yapmak isteyenlere ayrıcalıklı bir hizmet sunacak.


Toyota Plazalara gelenler ayrıca, Exchange by Toyota sistemi dahilinde düşük peşinat ve bütçeye göre şekillendirilen uygun taksit seçeneklerinin sunulduğu Toyota Finans sistemiyle araç sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Daha fazla detay toyota web sitesi ve toyota yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok