Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DÜNYANIN EN BÜYÜK FİLO KİRALAMA ŞİRKETİ LEASEPLAN VE EKONOMİST DERGİSİ, “2011’İN EN İYİ FİLO YÖNETİCİSİ”Nİ ARIYOR

Organizasyona 25 ve üzeri hafif ticari veya binek araçtan oluşan her şirketin filo yöneticisi başvurabiliyor Ekonomist Değerlendirme Komites...

Organizasyona 25 ve üzeri hafif ticari veya binek araçtan oluşan her şirketin filo yöneticisi başvurabiliyor

Ekonomist Değerlendirme Komitesi ile otomotiv, akaryakıt, lastik ve sigorta sektörünün yöneticilerinden oluşan jüri, Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri’nde en verimli filo kullanımı, sürücü güvenliği ve en çevre dostu uygulamaları ödüllendirecek!

Filo yönetiminin şirket performansına ve ülke ekonomisine katkısının önemini bilen dünyanın en büyük filo kiralama şirketi LeasePlan ve Ekonomist dergisi tarafından düzenlenen Yılın Filo Yöneticisi 2011 Ödülleri, sektör için de bir ilk olacak. Filo kiralamanın şirketler için önemine dikkat çekmek ve sektör için de bir motivasyon sağlamak için düzenlenen ödüller için başvurular 1 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında www.filoodulleri.com internet sitesinden alınacak.

Ödüllere 25 ve üzeri binek veya hafif ticari araca sahip şirketlerin (özmal veya kiralama yoluyla kullanılan) veya kurumların filo yöneticileri katılabiliyor. Başvuran kişinin iş tanımının “Filo yöneticisi” olması şartı aranmıyor. Çalıştığı şirket veya kurumda filo yönetimi ve stratejisiyle ilgilenen veya bu iş kolunu yöneten kişiler de başvurabiliyor.

İnternet sitesinden yapılacak başvurularda, katılımcılardan filoları için geliştirdikleri yaratıcı projelerini veya uygulamaları anlatmaları istenecek. Katılımcılardan başvuru formlarındaki soruları eksiksiz doldurmaları da talep edilecek.

Otomotiv, akaryakıt, lastik ve sigorta sektörünün öncü firmalarının yöneticileri ve medya temsilcilerinden oluşan jüri, başvuruları 3 kategoride değerlendirecek. Başarılı filo yönetimi stratejileri ve uygulamaları “Yılın Filo Yöneticisi 2011” ödülü, sürdürülebilir, çevreye duyarlı filo yönetim uygulamaları “Yeşil Filo Ödülü” ve sürücülerin güvenliği için geliştirilen uygulamalar ise “Güvenli Filo Ödülü” kategorilerinde yarışacak. Yılın Filo Yöneticisi 2011 ödülleri Şubat ayında yapılacak gala gecesi ile duyurulacak ve aynı gece ödül töreniyle sahiplerine verilecek.

Başvuru Tarihi: 1 Aralık-15 Ocak
Başvuru yeri: www.filoodulleri.com
Değerlendirme:
-Katılımcılar, birden fazla kategori için başvuru yapabilecek.
-Yarışmaya katılanlar, filolarını kiralamanın yanında her türlü finansal seçenek (Satın alma, leasing, banka kredisi, operasyonel kiralama vb.) ile oluşturmuş olabilir.
- Başvurular, Ekonomist Dergisi Değerlendirme Komitesi tarafından alınarak, değerlendirilecek ve her kategori için 5 proje, jüriye sunulacak. Komite daha fazla bilgi edinmek için adaylarla iletişime geçebilecek.
- Yarışmaya sponsor olarak katkıda bulunan firmaların filo yöneticileri de katılabilecek.
-Yarışmaya sadece “filo yöneticisi” olarak tanımlanan kişiler değil, çalıştığı organizasyonda filo yönetimi ve stratejisiyle ilgilenen ya da bu alanı yöneten kişiler de başvurabilir.

Hiç yorum yok