Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TÜRKİYE’DE EN ÇOK SATAN ARAÇLARIN MARKA VE MODELLERİ

Öncelikle bu ay Mercedes-Benz’in satış rakamlarını açıklamadığını bu sebeple değerlendirmemize dahil olmadığını belirtelim. A segmentinde F...

Öncelikle bu ay Mercedes-Benz’in satış rakamlarını açıklamadığını bu sebeple değerlendirmemize dahil olmadığını belirtelim.

A segmentinde Fiat Panda’nın hakimiyeti 79 adetlik satışla sürüyor. Onu aynı platform üzerine yükselen Fiat 500 modeli 41 adetle takip ediyor.

B segmentinin kralı ise Renault Symbol. Ekim ayında 2.756 adet satan Symbol’ü 1.838 adetlik satışa Ford Fiesta izliyor. B segmentindeki en büyük değişiklikse geçtiğimiz ayın ikincisi Hyundai Accent Era’nın beşinci sıraya gerilemiş olması.

C segmentine baktığımızda bir aylık aradan sonra liderliği tekrar geri alan Renault Fluence modelini görüyoruz. 2.454 adet satan Fluence modelini 2.271 adetlik satışla Fiat Linea takip ediyor.

D segmentinde VW Passat birinci sırada bulunuyor. 882 adet satan Passat’ı bu ay büyük bir sıçrama gerçekleştiren BMW 3 Serisi izliyor. Bu modelin Ekim ayı satış adediyse 702.

E segmentinde 357 adet satan BMW 5 Serisi lider konumda… Markanın uyguladığı ÖTV kampanyasının bu modele olan etkisi fark ediliyor. İkinci sıradaysa 157 adetlik satışla Audi A6 bulunuyor.MİLLİYET/Tulu Darıcan

Hiç yorum yok