Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN’DEN FRANKFURT’TA İKİ DÜNYA PRÖMİYERİ

Volkswagen, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda merakla beklenen Up!’ın üretime hazır hali ile efsanevi Beetle’ın güçlü Beetle Turbo modelinin düny...

Volkswagen, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda merakla beklenen Up!’ın üretime hazır hali ile efsanevi Beetle’ın güçlü Beetle Turbo modelinin dünya tanıtımını gerçekleştiriyor

Volkswagen, 15-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük otomobil fuarlarından olan Frankfurt Autoshow’da, 2 modelinin dünya tanıtımını gerçekleştiriyor.

Merakla beklenen Volkswagen Up! Aralık’ta geliyor
Volkswagen’in New Small Family (Küçük Aile) segmenti için tasarlanan Up!, konsept olarak dünyaya yine Frankfurt’ta 2009’da tanıtılmıştı. Up!’ın üretime hazır hali de kez Frankfurt Auto Show’da tanıtılıyor.

Volkswagen Up’in 3 kapılı versiyonunun 1.0 benzin ya da 1.2 dizel motorlu olmas ve Aralık ayında Avrupa’da piyasaya çıkması bekleniyor. Volkswagen ailesine giriş modeli olacak UP!’ta segmentinde ilk kez sunulan 30 km altında hızda giderken çarpışma riskine karşı otomatik olarak fren yapan City Emergency Braking (Acil Şehir içi Fren) Sistemi bulunuyor.

Efsanenin en güçlüsü
Bu yıl Şangay Fuarı’nda tanıtılan efsanevi Beetle’nin yeni versiyonunun ardından, bu modelin en güçlüsü Beetle Turbo da Frankfurt’ta tanıtılıyor. Golf R’da kullanılan 2.0 benzinli 4 silindirli motoruyla göz dolduran Beetle Turbo, 200 HP’lik gücüyle adından söz ettirecek.

Hiç yorum yok