Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FOCUS'LAYAN KAZANSIN!’DA TAKIMLARA DESTEK VEREN, YENİ FORD FOCUS KAZANMA ŞANSI YAKALAYACAK

Ford Türkiye Facebook sayfasında heyecanı bol bir yarışma başlıyor Birbirinden eğlenceli ünlülerden oluşan takımlar, Yeni Focus'un akıll...

Ford Türkiye Facebook sayfasında heyecanı bol bir yarışma başlıyor

Birbirinden eğlenceli ünlülerden oluşan takımlar, Yeni Focus'un akıllı teknolojilerini, daha eski model Ford araçlara uygulamaya çalışacak, takımları destekleyenlerse, Yeni Focus kazanma şansı yakalayacak.

Ford Türkiye’nin Facebook’ta başlatacağı “Focus'layan Kazansın!” isimli yarışmada, 3 takım var. Hepsi de birbirinden zeki ve eğlenceli isimler. Kimler mi? Görelim:

Karikatürist Serkan Altuniğne ve Yazar Kaan Sezyum bir takımda. ‘Müebbet Muhabbet’ten tanıdığımız radyo programı yapımcısı Cenk-Erdem ise ikinci takımı oluşturuyor. Ekranların sevilen yüzleri, oyuncu Eylem Yıldız-Murat Akkoyunlu çifti de Focus’layacak diğer takımımız. Birbirleriyle olan çekişmelerini izlemek şüphesiz bol kahkahalı ve keyifli olacak!

Takımlara destek veren katılımcılar arasından düzenlenecek çekilişle, bir şanslı katılımcıya Yeni Ford Focus hediye edilecek.

Ünlülerimiz, Yeni Focus’un akıllı teknolojilerini, kendi eski model araçlarına uygularken bir yandan da “büyük patronu” memnun etmeye çalışacaklar. Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü ve Eski Şampiyon Rallici Serdar Bostancı’nın verdiği görevler, kendilerini epey zorlayacağa benziyor.

Yarışmanın başlayacağı tarih olan 20 Haziran’dan önce, basına bile sızdırılmayan bu bilgileri ilk defa sizler öğreniyorsunuz. Aman siz de kimseye söylemeyin! Ya da söyleyin, sizden duysunlar! www.facebook.com/fordturkiye

Hiç yorum yok