Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai, “Kış Servis Kampanyası” dahilinde tüm araçlarına yüzde 25 indirim uygulayacak

Hyundai’nin, 7 Aralık-16 Ocak 2010 tarihleri arasında geçerli olacak servis kampanyası dahilinde tüm periyodik bakım parçalarıyla birlikte d...

Hyundai’nin, 7 Aralık-16 Ocak 2010 tarihleri arasında geçerli olacak servis kampanyası dahilinde tüm periyodik bakım parçalarıyla birlikte debriyaj ve fren sistemi bakım ve onarımında koşulsuz yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca, tüm bakım işçiliklerinde de yüzde 25 indirim Hyundai kullanıcılarına özel olarak sunulacak.

İndirimin yanı sıra tüm Hyundai araçlara 20 kontrol noktasından oluşan ücretsiz check-up yapılacak. Ücretsiz check-up’ta yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, silecek, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri, antifriz ve yürüyen aksam kontrolleri yapılırken ücretsiz boya kontrolünde de tamponlarda oluşan çizikler giderilecek.

Tüm bu fırsatların haricinde Hyundai Yetkili Servisleri’ne gelen tüm Hyundai araçlara sunulan, yağ servisi, lastik servisi ya da far ayarı hizmetinin birinden işçilik ücreti alınmayacak. Ayrıca kampanya dahilinde bakım yaptıran Hyundai kullanıcılarına çeşitli hediyeler de verilecek.

Hyundai bu avantajlı kampanyadan tüm müşterilerinin yararlanmaları için araç sahiplerini tüm Türkiye genelinde 50’den fazla ilde faaliyet gösteren 90 adet Hyundai Yetkili Servisi’ne bekliyor. Kendilerine en yakın yetkili servisi öğrenmek isteyenler, www.hyundai.com.tr adresine başvurabilirler.Haber7

Hiç yorum yok