Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MARKA MARKA YENİ ÖTV Lİ KAMPANYALAR

FORD OTOSAN Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın haziran ayında başlatığı tüm kampanyaların üzerine, Transit Kombi ve Ko...

FORD OTOSAN

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın haziran ayında başlatığı tüm kampanyaların üzerine, Transit Kombi ve Kombivan hariç tüm modellerde ÖTV farkını karşılayacağı ve 1–15 Haziran tarihleri arasında geçerli olan fiyat listelerini, artan ÖTV oranlarına rağmen uygulamaya devam edeceği bildirildi.

Ford Otosan'ın, ay başında başlattığı Transit'te 4 büyük fırsat kampanyasına 5. fırsat olarak kombi ve kombivan hariç, tüm pikap, minibüs ve Van modellerinde ÖTV'den kaynaklı artışı firmanın karşılayacağı ifade edilen açıklamada, firmanın ayrıca, mayıs ayında pazara sunduğu Yeni Transit Connect'te ÖTV den kaynaklanan fiyat artışı yapmama kararı aldığı vurgulandı.

SEAT

SEAT’ın D segmentindeki ilk modeli olan EXEO’nun da dahil olduğu avantaj uygulamasında, EXEO’nun 1.6lt 102hp Reference modelini, metalik renk farkı dahil olarak, 41.500.-TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuluyor.

Doğuş Otomotiv – SEAT, ÖTV oranlarında 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak yeni uygulamaya rağmen, avantajlı fiyat uygulamasına devam ediyor. ÖTV oranındaki artışları, fiyatlarına en düşük seviyede yansıtarak, cazip fiyatlar sunan Doğuş Otomotiv – SEAT, geçtiğimiz günlerde pazara sunduğu ilk sedan modeli olan EXEO’yu, metalik renk fiyatı dahil olarak 41.500.-TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarla satıyor.

RENAULT

1600cc ve altı otomobillerde ÖTV arttırımı yapmadan eski oranı koruyarak tüketiciye Renault sahibi olma fırsatı sunuyor.

16 – 30 Haziran 2009 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyada müşteriler, Yeni Symbol, yeni Clio HB, yeni Clio Grand Tour, Megane Sedan ve Kangoo modellerini fiyat değişikliği olmadan satın alabiliyor.

Kampanya kapsamında Yeni Symbol 21 bin 50 lira, Yeni Clio HB 24 bin 450 lira, Clio Grand Tour 25 bin 500 lira ve Megane Sedan 29 bin 450 liradan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunuluyor

FİAT

Fiat Fiorino ve Fiat Doblo için artan yüzde 2'lik ÖTV farkını karşılayacak. ''Aynen Devam'' sloganıyla 30 Haziran'a kadar sürecek olan kampanya ile Fiat Fiorino ve Fiat Doblo modellerine mayıs ayı avantajları ile sahip olma imkanı tanınıyor. Bu arada Koç Fiat Kredi destekli ''İki Binle Gelene Ticari'' kampanyasının da devam ettiği bildirildi.haber7

Hiç yorum yok