Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Subaru Forester Tanıtıldı

Subaru , beşinci nesil Forester’i New York Otomobil Fuarı’nda sergiledi.  Yeni Forester 182 HP gücündeki 2.5 litrelik boxer motor, ...

Subaru, beşinci nesil Forester’i New York Otomobil Fuarı’nda sergiledi. 

Yeni Forester 182 HP gücündeki 2.5 litrelik boxer motor, daha geniş bir iç mekan ve EyeSight sürüş asistan sistemi ile birlikte gelecek. Bu yılın sonuna doğru satışa sunulması beklenen Forester; Premium, Limited, Touring ve Sport donanım seviyelerine sahip olacak. 

Tüm donanım seviyelerinde Lineartronic CVT şanzıman ve markanın meşhur Symmetrical dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunulacak. 


2019 model Forester, yeni stil özellikleriyle övünürken, önceki modele göre radikal bir değişikliğe uğramadığı görülüyor. Zaten Subaru’nun amacı Forester’i ailenin diğer üyeleriyle uyumlu hale getirmekti. 

Yeni Forester’in aks aralığı bir önceki modele göre 30 mm artarak 2669 mm’ye ulaşmış. Böylece arka diz mesafesi artırılmış. Ayrıca aracın bagaj yükleme alanı daha düz tutulmuş. Elektrikli bagaj kapağı da Limited ve Touring donanımlarında standart olarak sunuluyor.Automagg

Hiç yorum yok