Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai Kona Suv

2021 yılına kadar Avrupa’da bir numaralı Asyalı otomobil markası olmak isteyen Hyundai , bu amaş doğrultusunda ürün gamını sürekli genişlet...

2021 yılına kadar Avrupa’da bir numaralı Asyalı otomobil markası olmak isteyen Hyundai, bu amaş doğrultusunda ürün gamını sürekli genişletiyor. 

2001’de Santa Fe’nin lansmanından bu yana Avrupa’da 1.4 milyondan fazla SUV satan Hyundai, bu segmentin aranılan oyuncularından biri haline geldi. Hyundai; Grand Santa Fe, Santa Fe ve Tucson’un da yer aldığı SUV modellerine bu kez B segmentinde yer alan yeni bir modeli ekliyor. 

Cesur ve ilerici bir tasarıma sahip olan Kona, ikiz farları ve iki tonlu tavanıyla bu tip araçları tercih eden kitleye çok uygun gibi görünüyor. İç mekâna bakıldığında da modern bir tasarım ve kişiselleştirme özelliklerinin fazlalığı dikkat çekiyor. 

Yeni Hyundai Kona’da 1.0 lt’lik T-GDI (120 HP) motorla başlayan ürün gamı, 177 HP’lik 1.6 lt T-GDI’a kadar uzanıyor. 1.0 lt’lik üç silindirli motor altı ileri manuel şanzımanla donatılmış ve 5.3 lt/100 km’lik ortalama yakıt tüketimine sahip. 
177 HP’lik benzinli motorda ise dört tekerlekten çekiş ve yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman gibi özellikler mevcut. 0-100 km/s hızlanmasını 7.9 sn’de tamamlayan 177 HP’lik Kona, performans tutkunlarını da tatmin edecek. 

Dizel isteyenler için de yeni nesil 1.6 lt’lik motor (115 ve 136 HP’lik) sunulacak fakat bu araç için 2018’in yazını beklemek gerekli. Dizel motorda da otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş opsiyonu olacak.

Hiç yorum yok