Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LUKOİL DE AKARYAKIT YÜZDE 4 İNİDİRİMLİ

LUKOİL taraftar kartları kullanıcıya anında indirim oranı sağlar. İndirim oranı %4’e kadardır.  Program kartları, kart sahibine anında...

LUKOİL taraftar kartları kullanıcıya anında indirim oranı sağlar. İndirim oranı %4’e kadardır. 

Program kartları, kart sahibine anında yapılan indirim dışında, kullanıcının taraftarı olduğunu bildirdiği Spor Kulübü’ne, kullanıcının yaptığı her alışverişin tutarı üzerinden belli bir komisyon öder. 

Bu komisyon oranı ilgili Spor Kulübü ve Lukoil Eurasia A.Ş. arasında imzalanmış sözleşmelerdeki hükümlere tabidir. 2.3. Kart sahibi, Kart ile indirim almak için aracının deposuna yakıt doldurmadan önce Kartını yakıt pompasında bulunan kart okuyucuya okutarak ya da istasyondaki pompa satış görevlisi aracılığıyla okutulmasını sağlayarak sisteme kendini tanıtması gerekmektedir. 

kart sahibi, kartı zamanında (dolum öncesinde) okutulmadığında indirim uygulanmamasından Bayi ya da Lukoil’i sorumlu tutmayacaktır. Kart ile indirim, Lukoil Eurasia A.Ş. ve Programa katılan Bayiler tarafından verilmektedir. 

Kart hamili programa katılan Bayi listesini Programın internet sitesinde (www.lukoil.com.tr) bulabilir. 2.6. Kart ile indirim bir günde aynı istasyondan iki defadan fazla verilmemektedir. Programın suiistimalini tespiti halinde kart hamili indirim kazanmayacaktır. İndirim sadece nakit ve kredi kartı ile ödemelerde geçerlidir. 

Hiç yorum yok