Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

NİSSAN

Cam tavanlı Nissan Qashqai satışta Türkiye’ de “Asi Şehirli” olarak adlandırılan Nissan’ ın Crossover segmentindeki modeli Qashqai, artık sa...

Cam tavanlı Nissan Qashqai satışta


Türkiye’ de “Asi Şehirli” olarak adlandırılan Nissan’ ın Crossover segmentindeki modeli Qashqai, artık sahip olduğu panoramik cam tavanıyla yolcularına daha ferah, daha aydınlık bir iç alan sunuyor. Panoramik cam tavan arka koltuk baş mesafesine kadar uzayuyor.

Nissan Qashqai, 1.6lt. benzinli düz vites, 2.0 lt. benzinli otomatik ve 2.0lt. dizel otomatik vitesli motor seçenekleri ile Türkiye'de satılıyor. Nissan Qashqai’ nin Tekna Executive versiyonunda ABS, ESP, TCS, ön, yan ve perde hava yastıkları, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, Cruise Control, Bluetooth, çift bölgeli otomatik klima, katlanabilir yan aynalar gibi zengin donanım özellikleri bulunuyor.

Qashqai 2007 yılında, Euro NCAP’in 10 yıllık tarihi boyunca yaptığı testler içerisinde, şimdiye kadar alınan en yüksek güvenlik skorunu elde etti. Bu test sonuçlarına göre; Nissan Qashqai, hem yolcuların, hem de yayaların güvenliğini en üst düzeyde sağlarken, şehiriçi ve dışı kullanım için en ideal araç olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Önümüzdeki dönemde ürün seçenekleri çeşitlenecek Nissan Qashqai’ nin panoramik cam tavanlı Tekna Executive 1.6litre 4X2 M/T versiyonu 55.990 YTL’den satışa sunuluyor. HABER7

Nissan, Qashqai şimdi otomatik




2007'nin Mart ayında satışa sunulan ve çok başarılı bir satış grafiği çizen Nissan Qashqai'nin, 2.0 lt. dizel otomatik 4x4 versiyonu satışa sunuldu.



Özgün tasarımı ve güven hissini pekiştiren yüksek sürüş pozisyonu ile müşterilerin beğenisini kazanan Qashqai, 1.6 M/T ve 2.0 lt. A/T benzinli motor seçeneklerine eklenen 2.0 dizel A/T versiyonunda ekonomi ve performansı birleştiriyor. 150 ps. güce ve 320 Nm torka sahip bu versiyonda, ABS, ESP, TCS, ön, yan ve perde hava yastıkları, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, Cruise Control, Bluetooth, çift bölgeli otomatik klima, katlanabilir yan aynalar gibi zengin donanım özellikleri standart olarak sunuluyor.

Türkiye'de "Asi Şehirli" olarak konumlandırılan Qashqai, klasik sedan/HB/MPV otomobil kullananlardan, daha küçük ve çevik 4x4 ve SUV arayanlara kadar geniş bir kitleye hitap ediyor. Evli ve çocuklu, kendisine şehir içinde ve dışında kaçamaklar yaratıp, hayattan keyif almasını bilen yenilikçi müşteri kitlesini hedefliyor.

Nissan'ın Sunderland'daki tesislerinde üretilen Qashqai, yoğun talebe cevap verebilmek amacı ile geçtiğimiz aylarda Japonya'da da üretilmeye başlandı.

Qashqai 2007 yılında, Euro NCAP'in 10 yıllık tarihi boyunca yaptığı testler içerisinde, şimdiye kadar alınan en iyi sonuçları elde etti. Bu test sonuçlarına göre; Qashqai, hem yolcuların, hem de yayaların güvenliğini sağlarken, şehirde kullanım için en ideal araç olduğunu da kanıtladı.

Önümüzdeki dönemde ürün seçenekleri çeşitlenecek Qashqai'nin 2.0 lt dizel otomatik 4x4 versiyonu 71.990 YTL'lik özel lansman fiyatı ile satışa sunuluyor. zaman

Hiç yorum yok